Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτοκτόνησε μπροστά στην κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)..

Σε απευθείας σύνδεση πρόβαλε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, την αυτοκτονία ενός κλέφτη αυτοκινήτων, τον οποίο η αστυνομία καταδίωκε περισσότερο από μία ώρα.

Σε... μία από τις συνηθισμένες μεταδόσεις καταδίωξης της αμερικανικής τηλεόρασης , το κανάλι παρακολουθούσε με ελικόπτερο και μετέδιδε ζωντανά την αστυνομική επιχείρηση.

Ο άνδρας άρπαξε ένα αυτοκίνητο στο Φοίνιξ, πρωτεύουσα της Αριζόνα και προσπάθησε να διαφύγει, ανταλλάσσοντας πυρά με τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της καταδίωξης.

Σε μια παρακαμπτήριο, ο δράστης σταμάτησε το όχημα, βγήκε έξω, έτρεξε μέσα στα χωράφια και αυτοπυροβολήθηκε.

Αν και οι μεταδίδονταν με καθυστέρηση πέντε δευτερολέπτων, το κανάλι δεν σταμάτησε τη μετάδοση όταν ο άνδρας τοποθέτησε το πιστόλι στο κεφάλι του και μετέδωσε κανονικά την αυτοκτονία, μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων θεατών.

Η διεύθυνση του δικτύου ζήτησε εκ των υστέρων συγγνώμη , καθώς πολλά παιδιά παρακολουθούν τις ΗΠΑ αυτές τις Live καταδιώξεις. «Τα κάναμε πραγματικά χάλια και λυπόμαστε όλοι πάρα πολύ» είπε λίγο μετά την μετάδοση της αυτοκτονίας ο παρουσιαστής της εκπομπής. 

 



 

  http://nonews-news.blogspot.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.