Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Και ο Πάγκαλος στο ΣΥΡΙΖΑ;

 
 
Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας με τον Χρήστο Παπουτσή, προκειμένου αυτός και η ομάδα του (πχ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου) να μεταγραφούν στην Κουμουνδούρου, σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία. 
Ο Τσίπρας, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, επιθυμεί αυτές τις μεταγραφές για να δώσει κυβερνητικό βάθος στον...
πάγκο της ομάδας του!!!
Το left.gr ενημερώνει την πάντα έγκυρη σε ανακριβείς (ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή...) αποκαλύψεις εφημερίδα ότι έχει πέσει πολύ έξω... 
Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έρθουν μόνο οι Παπουτσής-Ξενογιαννακοπούλου... Όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν κύκλοι προσκείμενοι στην ηγεσία, η γραμμή είναι «όλοι οι καλοί χωράνε». Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις με Διαμαντοπούλου - Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι καθημερινά πίνουν το φρέντο τους στη Βαλτετσίου... 
Το κρυφό (χρυσό) χαρτί, όμως, του Τσίπρα, είναι η μεταγραφή Πάγκαλου... Ο «Μαζί τα φάγαμε» δηλώνει σε κατ' ιδίαν συζητήσεις ότι τα βρήκε επιτέλους με τον Αλέξη και θα παραχωρήσει τα κέρδη του από την ηλεκτρονική έκδοση του mazi-ta-fagame στο left.gr!!!
Προσεχώς κερνάμε σουβλάκια και παστίτσιο! 


http://greki-gr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.