Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

ΣOK στην Μυτιλήνη: 17χρονος έμεινε παράλυτος, επειδή σταμάτησε ένα μηχάνημα στην εγχείρηση

Αγωνία και εκνευρισμός επικρατεί στην Μυτιλήνη για τον 17χρονο, 
ο οποίος έμεινε παράλυτος από την μια πλευρά του σώματός του, εξαιτίας βλάβης μηχανήματος στο νοσοκομείο του νησιού!Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο αγόρι είχε ένα αιμαγγείωμα στο κεφάλι, πιθανότατα εκ γενετής, όμως το ανακάλυψαν τυχαία οι γονείς του τον Δεκέμβριο, όταν είχαν έρθει οικογενειακώς στην Αθήνα.
Μετά από προτροπή των γιατρών, οι γονείς αποφάσισαν να εγχειριστεί το παιδί τους και η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.


 filoi-17xronou.jpg 


Την ώρα της επέμβασης όμως σταμάτησε το μηχάνημα «οδηγός» -πιθανότατα από black out- και η επέμβαση έμεινε στην μέση (!) με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στην αριστερή πλευρά του σώματός του νεαρού και να μείνει παράλυτος!


Οι γονείς «τρελάθηκαν» από την αγωνία τους και ζήτησαν την μεταφορά του στην Αθήνα. Όμως για να γίνει αυτό χρειαζόταν να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία…

Το νοσοκομείο Μυτιλήνης δεν έχει μαγνητικό τομογράφο. Οι γονείς έπρεπε να πληρώσουν 270 ευρώ στα «καλά καθούμενα» για  να του κάνουν μαγνητική τομογραφία σε ιατρικό κέντρο εκτός νοσοκομείου.


Οι γονείς του παιδιού δήλωναν ότι ήταν ασφαλισμένοι και ότι το νοσοκομείο έπρεπε να καλύψει τα έξοδα, όμως το συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο δεν ήταν συμβεβλημένο!


Με την μεσολάβηση τρίτων το παιδί έκανε την αναγκαία εξέταση και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, το οποίο τα τελευταία 24ωρα είναι γεμάτο με τους φίλους του.


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.