Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Μεγάλη ημερίδα για το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού και την παραλία του Αγίου Κοσμά.Με κεντρικό ερώτημα «αξιοποίηση για ποιους;»

    ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, μαζί με τους Δήμους Αλίμου και Γλυφάδας, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο,
 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και την Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού οργανώνουν ημερίδα με θέμα: 

«Το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού και η ακτή του Αγ.Κοσμά. Το παρόν και το μέλλον ενός Μητροπολιτικού Πάρκου».  

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2013, στο Ολυμπιακό Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού με ώρα έναρξης στις 16.00μμ. 

 Περιλαμβάνει εισηγήσεις από διακεκριμένους επιστήμονες που θα αναπτύξουν νομικές, οικονομικές, πολεοδομικές, αρχαιολογικές και περιβαλλοντικές διαστάσεις τόσο της εκποίησης του Ελληνικού, όσο και ενός εναλλακτικού σχεδίου για την έκταση που να στοχεύει στη δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου για την πρωτεύουσα. 


Επίσης, η ημερίδα περιλαμβάνει παρεμβάσεις από φορείς με πλούσιο έργο που δραστηριοποιούνται εντός της έκτασης του Ελληνικού, καθώς και από διοικητικούς, περιβαλλοντικούς και πολιτικούς φορείς 

Συνέντευξη τύπου ενόψει της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, στις 12.00, στο κτίριο του ΤΕΕ (Νίκης 4, Σύνταγμα - 8ος όροφος).

Πληροφορίες: τηλ.2132018726 και fvatavali@argyroupoli.gr 


http://www.elliniko-argyroupoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.