Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

Οι "Χαρλεάδες" στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ

Την εταιρία Προστασίας Σπαστικών επισκέφθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου δεκαμελής αντιπροσωπία της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσικλέτας Harley-Davidson (Harley-Davidson Club Hellas), με σκοπό να παραδώσει στη Διοίκηση του Ιδρύματος οικονομική ενίσχυση, η οποία είχε συγκεντρωθεί περίπου ένα μήνα πριν κατά τη διάρκεια ειδικής φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε στον χώρο της Λέσχης. 

 

 

Την αντιπροσωπεία των μοτοσικλετιστών -η οποία είχε ως επικεφαλής τον Πρόεδρο της Λέσχης Αλέξανδρο Πίνο και τον Γραμματέα Λεόντιο Λεοντιάδη- υποδέχθηκε η Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος κα. Βίκη Αντωποπούλου, η οποία παρέλαβε τα 2.550 € που είχαν συγκεντρωθεί.
Στη συνέχεια όλοι μαζί παρακολούθησαν εκτεταμένη ξενάγηση που τους παραχώρησε η επικεφαλής Φυσικοθεραπεύτρια Κατερίνα Σπυριδάκη στους χώρους του Ιδρύματος το οποίο βρίσκεται στην Αργυρόπουλη σε ένα υπερσύγχρονο κτίσμα που εγκαινιάστηκε το 2001.
 Οι επισκέπτες στο σύνολό τους εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα των εγκαταστάσεων, που απλώνονται σε ένα κτήριο 4.000 τετραγωνικών μέτρων και ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές, ειδικές για τις ανάγκες των παιδιών -αλλά και ενηλίκων- που φιλοξενούνται στους χώρους της Εταιρίας. 
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν όχι μόνο οι αίθουσες και οι χώροι φιλοξενίας, αλλά το πολυθέατρο (που χρησιμεύει και ως κέντρο άθλησης μπότσια) και η θερμαινόμενη πισίνα που καλύπτει τις θεραπευτικές ανάγκες του Ιδρύματος δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στα παιδιά να εξοικειώνονται με το υγρό στοιχείο.

 Από την πλευρά τους πολλά από τα παιδιά του ιδρύματος χάρηκαν ιδιαίτερα την επίσκεψη των «Χαρλεάδων» και βγήκαν στον περίβολο του κτηρίου ώστε να δουν από κοντά τις εντυπωσιακές μοτοσικλέτες που ήταν παρκαρισμένες εκεί και να φωτογραφηθούν με τα αστραφτερά δίκυκλα.

 


ΠΗΓΗ

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.