Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση του Δημάρχου με το Δ.Σ. του «Νότιον Σήμα»



Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Νότιον Σήμα» άρχισε ένα κύκλο επαφών με τους Δημάρχους των νοτίων προαστίων και με φορείς που άπτονται των θεμάτων της περιοχής μας.



Από τις πρώτες επαφές με τους δημάρχους Αργυρούπολης - Ελληνικού κ. Χρήστο Κορτζίδη, Γλυφάδας κ. Κώστα Κόκκορη, Αλίμου κ. Θάνο Ορφανό αλλά και με την κυρία Μαρία Καραμανώφ, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων για τα τεκταινόμενα στα νότια προάστια.


Οι δήμαρχοι ενημέρωσαν για τις θέσεις και απόψεις τους σχετικά με το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, τον Άγιο Κοσμά και συζήτησαν τις δικές τις μελλοντικές από κοινού δράσεις και ενέργειες.
Τις επόμενες ημέρες έχουν παραγραμματισθεί συναντήσεις με δημάρχους των γύρω περιοχών μαζί με άλλους φορείς και επιμελητήρια.


Το «Νότιον Σήμα» πιστό στις αρχές του, για τη ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ τη ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ και την ΑΝΑΔΕΙΞΗ του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος θα δώσει τις μάχες του σε όλα τα επίπεδα και θα προσπαθήσει να αποτρέψει τις καταστροφικές αποφάσεις για το περιβάλλον και την αλλοίωση του φυσικού τοπίου των νοτίων προαστίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.