Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Διαδημοτικό Συμβούλιο για την υπόθεση ΝάστουΗ Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης συγκαλεί Διαδημοτικό Συμβούλιο των όμορων Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου, στις 12/9/13, ώρα 19.00, στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου ΗλιούποληςΩς αποτέλεσμα της αποφασιστικής στάσης της Δημοτικής Αρχής στο θέμα της Δημόσιας Περιουσίας, οι κληρονόμοι Νάστου που διεκδικούν επί δεκαετίες δημόσια γη, οδηγούνται, μετά από αλλεπάλληλες δικαστικές επιτυχίες κατά την τελευταία τριετία, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με βαρύτατες κατηγορίες για 19 κακουργηματικές πράξεις.

 
Εν όψει του δικαστηρίου, που θα γίνει στις 23/9/13, η Δημοτική Αρχή συγκαλεί Διαδημοτικό Συμβούλιο των όμορων Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου, στις 12/9/13, ώρα 19.00, στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης, προκειμένου οι τρεις Δήμοι να συντονίσουν τον κοινό αγώνα τους ενάντια στους καταπατητές, και να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις και δράσεις τους, για την επίτευξη της οριστικής παραχώρησης των δημόσιων εκτάσεων στους Δήμους.

 
Καλούμε όλους τους Ηλιουπολίτες να είναι στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής στον αγώνα της για την κατοχύρωση της Δημόσιας Περιουσίας υπέρ του Δήμου, προς όφελος όλων των πολιτών.
Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα μέχρι το τέλος.


 
Η Δημόσια γη ανήκει στους δημότες.

5/9/13
Γραφείο Τύπου Δήμου ΗλιούποληςΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.