Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Κάτω τα χέρια από τα Πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ Αργυρούπολης


Η παράταξη "ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ" Ελληνικού - Αργυρούπολης  

απευθύνει πρόσκληση στους δημότες της πόλης να παραστούν στη συζήτηση - διαμαρτυρία για τη διαφαινόμενη μετακίνηση και συγχώνευση των Πολυϊατρείων του ΕΟΠΠΥ Αργυρούπολης μ' αυτά τις Γλυφάδας. Παράλληλα δηλώνει κατηγορηματικά πως θα εναντιωθεί σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο και καλεί τη δημοτική αρχή να βρίσκεται σε εγρήγορση και ν' αναλάβει τις ευθύνες της προκειμένου 

να μη φύγει το ΙΚΑ από την Αργυρούπολη. 
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να θυμίσουμε πως ο Δήμος Γλυφάδας μετά την πυρκαγιά στα δικά του Ιατρεία του ΕΟΠΠΥ βρίσκεται σε αναζήτηση κτιρίου. 


Από την κεντρική διοίκηση εξετάζεται η συγχώνευση με αυτά της Αργυρούπολης και φυσικά ο Δήμος Γλυφάδας θα επιδιώξει η έδρα να βρίσκεται στα γεωγραφικά του όρια, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης. 


Η Ανακοίνωση της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ"

"Με αίσθημα ευθύνης"  δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Κωνσταντάντος, "όπως πράττουμε για κάθε σοβαρό ζήτημα του δήμου, ανακοινώνουμε στους δημότες και κατοίκους, ότι σύμφωνα με κύκλους του ΕΟΠΠΥ, συζητείται το ενδεχόμενο να συγχωνευθούν τα τοπικά πολυϊατρεία του στην Αργυρούπολη (πρώην ΙΚΑ) με εκείνα της Γλυφάδας, όπου θα θέλουν να βρίσκεται τελικά η έδρα τους!
Αυτό θα σημαίνει, ότι χιλιάδες ασφαλισμένοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, του δήμου μας, θα αναγκάζονται, καταταλαιπωρούμενοι, να πηγαίνουν στην Γλυφάδα για τις ιατρικές πράξεις τους.
Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς και σε οποιαδήποτε υποβάθμιση των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ και, ως αξιωματική αντιπολίτευση , δηλώνουμε ότι θα αγωνισθούμε σθεναρά με κάθε τρόπο και θα αναλάβουμε από τώρα πρωτοβουλίες προς κάθε κατεύθυνση, εντός και εκτός δήμου, ώστε κάτι τέτοιο να μη συμβεί


 KAI NA ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ.
Καλούμε τη δημοτική αρχή να βρίσκεται σε εγρήγορση και να αναλάβει τις ευθύνες που τις αναλογούν, ώστε όλοι μαζί, να αποτρέψουμε μια τέτοια δυσμενή εξέλιξη για τους ασφαλισμένους και τον δήμο.

Ταυτόχρονα, καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις, τους Φορείς και Συλλόγους του δήμου μας, τους ιατρούς και τους εργαζόμενους στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ Αργυρούπολης, τους δημότες και τους κατοίκους, να παραστούν και να συμμετάσχουν στην

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

που διοργανώνουμε για το θέμα την ΔΕΥΤΕΡΑ, 30-9-2011, 7:00 μ.μ. στο Α ΚΑΠΗ, οδ. Αλεξιουπόλεως (έναντι των GOODYS) Aργυρούπολης". ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.