Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Επικεφαλής της παράταξης ΑΔΚ Ελληνικού Αργυρούπολης ο Φίλιππος Καρπούζας

Με ανακοίνωσή της η Ανανεωτική Δημοτική Κίνηση Ελληνικού - Αργυρούπολης (ΔΚΑ) κοινοποιεί την εκλογή του Φίλιππου Καρπούζα ως επικεφαλής της παράταξης όπως επίσης και τη σειρά των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση των μελών της στις  Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα: Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών μας, με θέματα:

- ενημέρωση για τις τοπικές εξελίξεις και τα τρέχοντα δημοτικά ζητήματα,
- εκλογή νέας γραμματείας καθώς και του επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης.

Μετά από κύκλο ερωτήσεων, αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος όπου έγινε φανερό το ενδιαφέρον και η αγωνία όλων  για την αντιμετώπιση και την επίλυση των καθημερινών τοπικών προβλημάτων. 

Ενδεικτικά αναφέρονται θέματα που είχαν τεθεί και στο παρελθόν αλλά και εξακολουθούν να αποτελούν βασική μας προτεραιότητα, μερικά εκ των οποίων είναι:

· Ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών και των δομών του δήμου,

· Η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας,

· Η αξιοποίηση των κοινοτικών προγραμμάτων και η δημιουργία κοινωνικών δομών (πχ ανεργία),

· Η προστασία του περιβάλλοντος και ο Υμηττός,

· Η αξιοποίηση του Ελληνικού και το μέτωπο της παραλίας
· Επίσης βασικό και πρωταρχικό μέλημά μας είναι η οικονομική και στελεχιακή αποκατάσταση της λειτουργίας του θεσμού της αυτοδιοίκησης που πλήττεται σήμερα όσο πότε άλλοτε στην ιστορία του, με σοβαρές επιπτώσεις ακόμα και στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας και στις βασικές λειτουργικές ανάγκες της πόλης μας.Στη συνέχεια και στα πλαίσια της αυτόνομης παρουσίας μας εκλέχτηκε 5μελής γραμματεία, καθώς επίσης εκλέχτηκε ομόφωνα σαν επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ο Φίλιππος Καρπούζας, πρώην δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αργυρούπολης. 


 
Για τη συντονιστική επιτροπή

Δασκαλάκου Δόμνα, Καρατζά Αλέκα, Φάνης Μάνος  
ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.