Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Τι το θες το κοντάρι, σύντροφε;;;


Στην παραπάνω φωτογραφία απεικονίζονται οι νεολαίοι του μεταρρυθμιστικού κόμματος ΠΑΣΟΚ σε διαδήλωση το 2010.
Ως γνωστόν, το ΠΑΣΟΚ αντιτάσσεται στη βία από όπου κι αν αυτή προέρχεται, όπου κι αν απευθύνεται, όπου κι αν στοχεύει.

Τα παιδιά στη φωτογραφία προφανώς είναι έτοιμα για ανάπτυξη, για καινοτομία, για αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, για επιχειρηματικότητα, για σοσιαλδημοκρατία, για ευελφάλεια και πολλά άλλα.

Τα παιδιά στη φωτογραφία έμαθαν ξαφνικά για τη διαδήλωση και κατέβηκαν όπως-όπως απ' το σπίτι και φόρεσαν ό,τι βρήκαν.
Γι' αυτό μαζί τους κουβάλησαν και διάφορα οικιακά σκεύη, όπως κοντάρια, σαν κι αυτά που έχει σπίτι του κάθε Πασόκος που σέβεται τον εαυτό του.

Επίσης, διαπιστώνουμε πως βασικό προσόν για να είναι κανείς μέλος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ (εκτός του διεύρου της εγγραφής) είναι το δίπλωμα μηχανής, πράγμα που εύκολα συμπεραίνουμε απ' το ότι στη φωτογραφία όλοι φορούν κράνη!
Για ποιον άλλο λόγο άλλωστε όλοι αυτοί θα φορούσαν κράνη;

Ο Έλληνας Τσακ Νόρις στην υπηρεσία του (υπο-)Νόμου, κύριος Δένδιας, καλείται να αξιοποιήσει την παραπάνω φωτογραφία, τώρα που άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της τρομοκρατίας των διαδηλώσεων.

Ο ευεργέτης των υπαλλήλων Μουσείου Ακροπόλεως, Αντώνης Σαμαράς, καλείται να κάνει πράξει την υπόσχεσή του "να τους βγάλει τους κουκούλες" (ή έστω τα κράνη), για να επιστρέψει η ησυχία, η τάξη και η ασφάλεια και να κοιμόμαστε και πάλι με τα παράθυρα ανοιχτά, όπως τότε στα ωραία χρόνια της Χούντας, που τόσο νοσταλγεί.

Επίσης, καλείται ο κύριος Βενιζέλος, όσο ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος, να αξιοποιήσει τα φιλειρηνικά παιδιά της παράταξής του στην εκστρατεία του κατά της βίας.


ΥΓ.:Αλήθεια, τα παιδιά με τα κράνη και τα κοντάρια συγκαταλέγονται στους απλήρωτους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ ή πληρώνονται με μπλοκάκι;
(Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...)



http://toixo-toixo.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.