Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Εμείς πληρώνουμε το ρεύμα-χρυσάφι κι αυτοί 22 ευρώ!

 
Στο MEGA, ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΔΕΗ Κίμων Στεργιώτης, μιλώντας για τις αυξήσεις των τιμολογίων του ρεύματος, παραδέχτηκε -χωρίς να κοκκινίσει μάλιστα- ότι και ο ίδιος πληρώνει (ως εργαζόμενος στην ΔΕΗ) 22 ευρώ τον μήνα για την όποια κατανάλωση ρεύματος στο σπίτι του.

Τόλμησε δε να δικαιολογήσει την άθλια και εξωπραγματική αυτή ρύθμιση, λέγοντας ότι πλέον, με νέο νόμο, τα 22 αυτά ευρώ τον μήνα θεωρούνται από το κράτος “εισόδημα” και Φορολογούνται!

Την ώρα που ο ελληνικός λαός βυθίζεται καθημερινά και πιο βαθεία στην ανέχεια, την ώρα που η αξιοπρέπειά μας έχει τσαλαπατηθεί, την ώρα που το φαινόμενο των αυτοκτονιών έχει χτυπήσει κόκκινο, κάποιοι φαίνεται ότι συνεχίζουν να ζουν με τα προνόμια του παρελθόντος. 
Κι όλα αυτά, μάλιστα, ενώ είναι οι ίδιοι -η διοίκηση της ΔΕΗ- που αποφασίζουν (μαζί με την κυβέρνηση, βέβαια) να αυξάνουν ολοένα και περισσότερο τα βάρη στην ήδη τσακισμένη πλάτη του ελληνικού λαού. Ντροπή!

http://www.pentapostagma.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.