Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

«Έφαγαν» τον Σφακιανάκη – Τον έδιωξαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

Μία εντελώς απρόσμενη εξέλιξη, η οποία θεωρείται βέβαιο ότι κρύβει πολύ έντονο παρασκήνιο, έγινε απόψε γνωστή, στο πλαίσιο των κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.



Ο Χανιώτης αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Μανώλης Σφακιανάκης, διευθυντής επί σειρά ετών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πουδιατηρήθηκε στη θέση του υποστράτηγου κατά τις χθεσινές κρίσεις, απομακρύνεται από τη συγκεκριμένη Υπηρεσία και μετατίθεται σε άλλη, που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τις οποίες μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, είναι ανενεργή!
Ειδικότερα, ο κ. Σφακιανάκης, σύμφωνα με κατεπείγον σήμα, που υπογράφεται από τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνο Τσουβάλα, μετακινείται στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΛ.ΑΣ., ως προϊστάμενος, κίνηση που θεωρείται σαφής υποβάθμιση και αδρανοποίηση του Χανιώτη αξιωματικού της Αστυνομίας.
Η συγκεκριμένη απόφαση έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις -κάποιοι ήδη κάνουν λόγο για παράξενη μεθόδευση- καθώς ο κ. Σφακιανάκης έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όντας ο αξιωματικός εκείνος, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για τη στήριξή της και τη λειτουργία της σε υψηλά επαγγελματικά επίπεδα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Σφακιανάκης εξεπλάγην αρνητικά με την εξέλιξη αυτή και εξετάζει προσεκτικά τα επόμενα βήματά του… Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Σφακιανάκης αρνήθηκε να μετακινηθεί και διεμήνυσε στη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ότι θα υπερασπιστεί τον εαυτό του με κάθε νόμιμη ενέργεια.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., με τίτλο «Τοποθετήθηκαν οι Υποστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας», επιβεβαιώνεται και επίσημα η… υποβάθμιση του κ. Σφακιανάκη, καθώς αναφέρεται, μεταξύ άλλων:
«ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Εμμανουήλ, από Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος/Α.Ε.Α. στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α., ως Προϊστάμενος».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.