Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ μετά από αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από στελέχη της αντιτρομοκρατικής χθες μια γυναίκα που είχε νοικιάσει ελικόπτερο, ενώ εκείνο βρισκόταν εν πτήση απείλησε τον κυβερνήτη με όπλο απαιτώντας να κατευθυνθεί προς τις φυλακές Κορυδαλλού.

Πληροφορίες που μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί κάνουν λόγο πως η συγκεκριμένη γυναίκα δεν δίστασε να πυροβολήσει μέσα στην καμπίνα των επιβατών σε μια προσπάθεια να πείσει τον πιλότο να αλλάξει δρομολόγιο και να πετάξει πάνω από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο πιλότος όμως δεν πανικοβλήθηκε και κατευθύνθηκε προς την περιοχή των Μεγάρων όπου προσγείωσε το ελικόπτερο. Η γυναίκα τότε εξαφανίστηκε ωστόσο άφησε πίσω της μια γεμιστήρα και μια περούκα.

Ήδη τα ευρήματα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου θα προσπαθήσουν οι αρχές να εντοπίσουν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. 

Σημειώνεται ότι στις φυλακές Κορυδαλλού κρατούνται άτομα που συνδέονται με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» αλλά και το αρχηγικό μέλος του «Επαναστατικού  Αγώνα». 





πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.