Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΡΑΒΟ ΔΑΣΚΑΛΕ ...Ο νεαρός δάσκαλος που ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ το διαδίκτυο με τον μαθητή του, Μιχάλη

«Να μην ξεχνάς να αγαπάς»-
Ένας δάσκαλος και ο μαθητής του αποχαιρετούν μαζί τη σχολική χρονιά με ένα τραγούδι



Όλο το διαδίκτυο έχει συγκινήσει ένας νεαρός που διδάσκει σε δημοτικό σχολείο στη Ρόδο. Ανέβασε ένα βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο τραγουδά μαζί με ένα μαθητή του ένα τραγούδι που έγραψε για αυτόν.
«Να μην ξεχνάς να αγαπάς» ονομάζεται το τραγούδι το οποίο ο εκπαιδευτικός Στέργιος Παρίζας  ανέβασε και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook με το εξής σχόλιο:



 «Ο μαθητής μου ο Μιχάλης κι εγώ, αποχαιρετούμε τη φετινή σχολική χρονιά τραγουδώντας μαζί ένα τραγούδι που έγραψα για εκείνον. Για όλα όσα μου έμαθε. Το αφιερώνουμε σε όλους εμάς τους μεγάλους και "σοφούς" που πολλές φορές ξεχνάμε τις πιο απλές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες της ζωής. Ευχαριστούμε όσους στάθηκαν δίπλα μας τη φετινή χρονιά, και ειδικότερα την οικογένεια του Μιχάλη.  Καλό καλοκαίρι σε όλους!»



Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 572 likes πάνω από 360 κοινοποιήσεις αλλά και σχόλια αγάπης όπως τα ακόλουθα:
 
«Μπράβο σου Στέργιο μου! Μας έκανες πάλι περήφανους και μας συγκίνησες! Χίλια μπράβο!!!!!»

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το μεγαλείο της ψυχής σου φίλε Στέργιο και μόνο που κάνεις αυτή τη ψυχούλα να γελάει έχεις εκπληρώσει το έργο σου μακάρι και ο δικός μου ο γιος να βρει δάσκαλο σαν και εσένα μπράβο σου αδερφέ!!!!!!!!»

«Πραγματικά σου ταιριάζει τόσο πολύ αυτό που κάνεις! Είσαι ο ορισμός του εκπαιδευτικού! Ο κόσμος χρειάζεται ανθρώπους σαν κι εσένα! Χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω! Μπράβο σε σένα και στο μικρό!» 

«Ένα τεράστιο Μπράβο στο... μικρό Μιχάλη που τραγούδησε τόσο ωραία! Εσένα, αδερφέ μου, Στέργιε και μπράβο να σου πω, θα είναι πολύ λίγο. Στα είπε όλα το χαμόγελο του Μιχάλη. Πολλά φιλιά από Βόλο!» 

«ΥΠΕΡΟΧΟ! Αγάπη ντυμένη με νότες! Νότες γεμάτες αγάπη! Πανδαισία μουσικής και χαράς. Με τόση αγάπη και τόσο μεράκι από ένα δάσκαλο η ζωή για κάθε παιδί μπορεί να γίνει "τραγούδι"!! Μπράβο Στέργιο. Εύχομαι ο ενθουσιασμός και τα αγνά σου συναισθήματα να μη στερέψουν ποτέ.»


 






ΜΠΡΑΒΟ ΔΑΣΚΑΛΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.