Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Στην ταράτσα του σχολείου ο δάσκαλος Γεωγραφίας του Τσίπρα - Απειλεί να πηδήξει!

Απροσδόκητη τροπή επιφύλαξε η ημέρα για τον 55χρονο δάσκαλο, που έγινε στόχος χοντρής πλάκας από συναδέλφους αλλά και μαθητές, όταν ακούστηκε η περίφημη δήλωση του Πρωθυπουργού περι Μυτιλήνης και Λέσβου 
Οι κραυγές «δεν φταίω εγώ, αυτός ήταν σκράπας», αναστάτωσαν τη φιλήσυχη γειτονιά των Αμπελοκήπων που φιλοξενεί το 2ο Πειραματικό – Πρώην 10ο Πολυκλαδικό Λύκειο, από το οποίο ως γνωστόν αποφοίτησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Πνιγμένος από ντροπή, ο 55χρονος δάσκαλος Γεωγραφίας Κ.Π., κραυγάζοντας εκτός εαυτού, ανέβηκε στην ταράτσα όπου παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή και απειλεί να πηδήξει, ενώ πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί από κάτω και προσπαθεί να τον μεταπείσει.

Ανάμεσα στα αιτήματά του άτυχου δασκάλου, είναι να έρθει στο σημείο η δασκάλα Αγγλικών του Πρωθυπουργού για να μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κι εκείνη μαζί του, δυσκολίες που την είχαν φέρει κι αυτή παλιότερα στο χείλος της ταράτσας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Λέσβο, ενημέρωσε πως σταματά την περιοδεία του και θα επιστρέψει στην Αθήνα, χωρίς να περάσει ούτε από την Κέα, ούτε από τη Τζιά, που ήταν οι επόμενοι σταθμοί του ταξιδιού του.

 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

               
     

Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.