Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Μέσα στα χαλάσματα του Αεροδρομίου Ελληνικού, υπάρχει ζωή

Στα παιδικά – εφηβικά μου χρόνια, έκανα παρέα με έναν γείτονα, τον Θοδωρή. Μετά χαθήκαμε και τώρα βρεθήκαμε μετά από 15 χρόνια λόγω της κοινής μας ενασχόλησης με τα αδέσποτα.



 
Ο Θοδωρής δουλεύει στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού και φροντίζει εκεί όλες τις γάτες που έχουν απομείνει και ζουν μέσα στα χαλάσματα αλλά και τα δύο σκυλάκια που ζουν εκεί.

 Κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα ήταν τα ζώα αυτά αν δεν υπήρχε εκείνος να τα φροντίσει.
Οι γατούλες είναι περίπου 17, ήταν περισσότερες, κάποιες υιοθετήθηκαν άλλες πέθαναν, ενώ κατά καιρούς εμφανίζονται και κάποιες νέες.


Η Γατοαποικία του Αεροδρομίου Ελληνικού λοιπόν, πρέπει σύντομα να μειωθεί στον αριθμό γιατί πρόκειται να αρχίσουν έργα εκεί και οι κούκλες αυτές δεν θα έχουν μέρος να μείνουν.


«Με τρομάζει και μόνο η σκέψη για το τι θα απογίνουν τόσα ζώα» είναι η μόνιμη σκέψη του Θοδωρή, γι’αυτό ψάχνει να βρει υπεύθυνους ανθρώπους να υιοθετήσουν και να αγαπήσουν αυτές τις γάτες.


Παράλληλα όμως πρέπει να φροντίζει ώστε να μην πολλαπλασιάζονται, να μην αρρωσταίνουν, χρειάζονται χάπια και αμπούλες για αποπαρασίτωση και καλή τροφή για να είναι δυνατές λόγω του ότι ζουν έξω.


Βλέποντας όλη αυτή την προσπάθεια του παιδικού μου φίλου, σκέφτηκα να γράψω μια ανάρτηση μήπως κάποιος θα ήθελε να τον βοηθήσει υιοθετώντας μια γατούλα, αν πάλι όχι, ίσως θα μπορούσε να δώσει τροφούλες, φάρμακα ή να αναλάβει τα έξοδα μιας στείρωσης.


Αν μπορείτε να βοηθήσετε τον Θοδωρή, επικοινωνήστε με το 6981 838 274



πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.