Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Κάνουμε την Αλληλεγγύη… μεταδοτική!



Φίλες κ φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού,

Στο γκρίζο τοπίο της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας, όχι μόνον η Αλληλεγγύη είναι απαραίτητη αλλά και η ψυχαγωγία. Έτσι λοιπόν το Συντονιστικό των Κοινωνικών Ιατρείων/Φαρμακείων Αττικής είχε την ιδέα να διοργανώσουμε γιορτή -το κάθε Ιατρείο στο δικό του χώρο και με τον τρόπο που το εκφράζει- για να κάνουμε ευρύτερα γνωστό το έργο μας αλλά και για να διασκεδάσουμε παρέα.!

 

 Με σύνθημα «Τα Κοινωνικά Ιατρεία/Φαρμακεία Αττικής κάνουμε την Αλληλεγγύη. μεταδοτική   
 σας καλούμε
 στο Ιατρείο μας στις 28/06 Σάββατο, για να γνωριστούμε καλύτερα, να μοιραστούμε σκέψεις και προβληματισμούς, και παράλληλα να γιορτάσουμε!


Το Ιατρείο θα ανοίξει τις πόρτες και θα υποδέχεται τους καλεσμένους του από τις 16:30 έως και τις 20:00. Θα γίνεται ενημέρωση του κοινού από τους εθελοντές μας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας μας, το τι πρεσβεύουμε και πως ο κάθε πολίτης θα μπορούσε να συμμετάσχει στο έργο μας, σε περίπτωση που θέλει και μπορεί.



 Επίσης θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στον χώρο του Ιατρείου και οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το κτίριο, τις εγκαταστάσεις, τα ιατρεία, το φαρμακείο καθώς και το ιατρικό/φαρμακευτικό υλικό που έχει κατά καιρούς συγκεντρωθεί από την πολύτιμη συνεισφορά των συμπολιτών μας. Σε αυτό το διάστημα δεν θα πραγματοποιούνται εξετάσεις και δεν θα δίνονται φάρμακα.


Από τις 18:00 -18:30 και μετά η δράση θα μεταφέρεται σταδιακά στον προαύλιο χώρο του Ιατρείου όπου θα κάνουμε party με άφθονη μουσική! Θα  υπάρχουν ποτά, αναψυκτικά, και κάποια σνακ κι ελαφρά εδέσματα. Σκοπός μας εδώ είναι να χαλαρώσουμε, να γνωριστούμε μεταξύ μας, να γελάσουμε και φυσικά να χορέψουμε υπό τις μουσικές των dj Thanos και Vassilis.




Η είσοδος στη γιορτή μας είναι ελεύθερη σε όλους.  Ευπρόσδεκτα θα είναι εδέσματα και ποτά που τυχόν θα ήθελε ο καθένας από εμάς να φέρει και βέβαια φάρμακα (μη ληγμένα), γάλατα ή πάνες που θα θελήσουν οι επισκέπτες να προσφέρουν για το Ιατρείο και τους ασθενείς μας.
Σας περιμένουμε.



ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00) ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης (δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού) Ιστοσελίδα http://www.mkiellinikou.org Email mkiellinikou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.