Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΕΑΡΙΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΝΑΔΕΑ



Ο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης ¨Γρηγόρης Λαμπράκης¨ υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία τις εαρινές αθλητικές εκδηλώσεις για την αθλητική χρονιά 2013- 2014.





Την Τετάρτη 4/6 παρουσίασαν τα προγράμματά τους τα τμήματα της Ενόργανης & Ρυθμικής Γυμναστικής Μαζικού Αθλητισμού του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. 

Παιδιά ηλικίας 3,5 -11 ετών εξέπληξαν γονείς και παρευρισκόμενους με δύσκολες ακροβατικές ασκήσεις.
Το γήπεδο γέμισε χρώματα και ήχους καθώς και χειροκροτήματα αφού όλοι απόλαυσαν τους λιλιπούτειους αθλητές. 


 


Την Τετάρτη 11/6 αθλητές και αθλήτριες παρουσίασαν και τα 4 στυλ στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας. 



Η πρόοδος των παιδιών από την αρχή της αθλητικής χρονιάς ως την μέρα του αγώνα ήταν αλματώδης και η προσπάθεια τους αξιέπαινη.


Επίσης την ίδια μέρα στο Α΄ Δημοτικό στάδιο της πόλης έπεσε η αυλαία της αθλητικής χρονιάς 2013-2014 των μαζικών προγραμμάτων του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.
Ο Οργανισμός για να τιμήσει τους αθλητές και τις αθλήτριές του διοργάνωσε μία λιτή τελετή, όπου έγιναν οι απονομές μεταλλίων και διπλωμάτων όλων των παιδιών που συμμετείχαν στα προγράμματα μαζικής άθλησης του Οργανισμού και φυσικά δεν έλλειπαν και οι εκπλήξεις. 


Ο ταχυδακτυλουργός El Greco διασκέδασε μικρούς και μεγάλους μέσα από μια διαδραστική παράσταση γεμάτη κόλπα και πολλές εκπλήξεις οι οποίοι χάρισαν κέφι και ζωντάνια σε όλους τους παρόντες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, αρχηγοί παρατάξεων και μέλη του Δ.Σ. του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.


Τους ευχαριστούμε όλους και πάνω από όλα τους προπονητές του Οργανισμού που με υπερβάλλοντα ζήλο διδάσκουν στα παιδιά όχι μόνο το αντικείμενο του αθλήματος αλλά και τις αρετές του αθλητισμού καθώς και τους γονείς των παιδιών που στηρίζουν κάθε προσπάθειά μας.





πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.