Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Νέες δηλώσεις στήριξης της Δημοτικής Συνεργασίας και του Χρήστου Κορτζίδη

                                                                                                 ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ     



Φίλες και φίλοι,
 
Ζώντας σε μια εποχή που την χαρακτηρίζουν η αναλγησία, η φτωχοποίηση, ο κοινωνικός αποκλεισμός, η ισοπέδωση των εργασιακών κεκτημένων και η διάλυση θεσμών, αξιών αλλά και ζωών είναι επιτακτικό μας καθήκον να αντιδράσουμε και να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας. 
 
Σ` αυτό τον αγώνα θεωρώ ότι θα πρέπει να συμπορευτούμε με ανθρώπους έμπειρους και ικανούς, όπως είναι ο τωρινός και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης, που με σεμνότητα και ήθος παλεύουν για μια κοινωνία αλληλεγγύης, δικαιοσύνης, συμμετοχής και ανάπτυξης με τον άνθρωπο στο επίκεντρό της. 
 
Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, συστρατεύομαι με μια δημοτική αρχή που σέβεται τη νομιμότητα και τις δημοκρατικές διαδικασίες, διαχειρίζεται με εντιμότητα και διαφάνεια το δημόσιο χρήμα, αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια και ευαισθησία τους πολίτες αυτού του τόπου και υλοποιεί με εργατικότητα και αποτελεσματικότητα έργα προστασίας και αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής τους.
 
Δηλώνω τη στήριξή μου και αναγγέλλω την υποψηφιότητά μου στο συνδυασμό «Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού – Αργυρούπολης», υποσχόμενη να αγωνιστώ  με δυναμισμό και ανθρωπιά για μια πόλη καλύτερη και ομορφότερη, για την πόλη όπου μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι -  την πόλη που αγαπώ.
 
 Με εκτίμηση

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 
 
 
Απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών
Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ειδίκευσης στην κατεύθυνση «Ιστορία και Διδακτική της Ιστορίας, Λαογραφία και Πολιτισμός» (Τομέας Ανθρωπιστικών Σπουδών) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης – Ε.Κ.Π.Α.
Κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών στην Ιστορία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Τ.Δ.Ε.).
Εκπαιδευτικός Αγγλικής γλώσσας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης.
 
 
 
 

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.