Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Νέες δηλώσεις στήριξης της Δημοτικής Συνεργασίας και του Χρήστου Κορτζίδη



Με γραπτές δηλώσεις τους 

 o  Αλέξης Λιαροκάπης, 
ο Δημήτρης Μπακατσέλος
η Ευτυχία Μπακατσέλου 
και η Μάνια Παπαδημητρίου 

 εκφράζουν  τη στήριξή τους  στη  Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης και στο δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη, για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.  


Οι δηλώσες: 


ΑΛΕΞΗΣ ΛΙΑΡΟΚΑΠΗΣ 


Θα ήθελα να εκφράσω την υποστήριξή μου στον κ. Χρήστο Κορτζίδη και στην παράταξη της οποίας ηγείται, για τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές. Επίσης δηλώνω την διαθεσιμότητά μου σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Νομίζω ότι θα πρέπει να συμμεριστούμε με τους συμπολίτες μας ένα πραγματικό όραμα δημιουργικής ελευθερίας και κοινωνικής ανάπτυξης σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο και όχι ψευδοελπίδες επιβίωσης σε καθεστώς δουλικών εργασιακών σχέσεων. Διαθέτουμε στην Ελλάδα ένα ειδυλλιακό περιβάλλον και ένα ικανότατο λαό, που όμως σύρθηκε σε οικονομική χρεωκοπία από ξενόδουλους υπεριδιοτελείς ψευδοηγέτες.

Η απ΄όλους αναζητούμενη ΑΝΑΠΤΥΞΗ θα πρέπει να επενδύσει στις ικανότητες της νεολαίας μας, για να αντιμετωπισθεί ανταγωνιστικά η διεθνής πρόκληση οικονομικού πολέμου. Η Ελλάδα μπορεί να αναπτυχθεί όχι μόνο σαν τουριστική χώρα, αλλά και να αποκτήσει δυναμικό υψηλής τεχνολογίας. 
Το ξεπούλημα στρατηγικών τομέων της Οικονομίας και χωροταξικών φιλέτων (όπως το πρώην Αεροδρόμιο και η παρακείμενη Παράκτια ζώνη), χωρίς να λαμβάνονται υπ'όψη οι τοπικές κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες, θα επιδεινώσει κατά πολύ την κατάσταση.

Προσωπικά σαν Ειδικός Νέων Τεχνολογιών για Ο.Π.Σ. (Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα) έχω εκτεταμένη εμπειρία στον Τομέα της Ανάπτυξης & Οργάνωσης, μέσω της εμπειρίας Διεύθυνσης της Ανάλυσης/Σχεδίασης/Υλοποίησης Μεγάλων Εργων (Δημόσια Διοίκηση, ERP/OLTPγια εμπορικές αλυσσίδες, Τραπεζικό κλάδο, Αυτόματη Οδήγηση Μετρό της Lyonστη Γαλλία, SCADA&LFCτης ΔΕΗ).

Η κύρια εμπειρία μου στον Τομέα της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης ανάγεται στο χρονικό διάστημα 2002-2005 οπότε ήμουν "SeniorProjectManager" κυρίως του σημαντικού Εργου "Ο.Π.Σ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ", για το Υπουργείο Εσωτερικών. 
 
Κατά την διάρκεια αυτής της περίοδου συνεργάστηκα προσωπικά, και μέσω της ομάδας Εργου, με τις 13 Περιφέρειες, για την πλήρη καταγραφή των διαδικασιών των Υποσυστημάτων με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο και για την σχεδίαση/υλοποίηση της μηχανογράφησης και αυτοματοποίησης διαδικασιών όλων των Περιφερειών.

Προηγουμένως, επί μία 10ετία ήμουν Επικεφαλής του "SoftwareEngineeringDepartment" της Εταιρείας C.G..G.. ( COMPAGNIEGENERALEdeGEOPHYSIQUE), μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αναζήτησης πετρελαίου και φυσικού αερίου με σεισμικές μεθόδους, εταιρεία που έχει κάνει σημαντικές σχετικές έρευνες στον ελληνικό χώρο.

Από άποψη ακαδημαϊκής εμπειρίας έχω διατελέσει στο παρελθόν Υπεύθυνος "Ηλεκτρομηχανικής Ελξης"στο Τμήμα Μηχανολόγων του Πολυτεχνείου της Compiègne(Γαλλία) και Καθηγητής Ηλεκτρολογίας & Υπεύθυνος του Τμήματος Ηλιακής Ενεργείας στο Πολυτεχνείο INSET της Ακτής του Ελεφαντοστού.

Εύχομαι την επανεκλογή του εκλεκτού μας Δημάρχου κ. Χρήστου Κορτζίδη για την συνέχιση και επέκταση του ιδιαίτερα κοινωνικού Εργου του. Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα βοηθήσω ανιδιοτελώς, στα πλαίσια του Δήμου, προτείνοντας λύσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων των συμπολιτών μας και με προσωπική βοήθεια σε θέματα της ειδικότητάς μου.

Αλέξης ΛΙΑΡΟΚΑΠΗΣ ( alexis.liarokapis@gmail.com)
Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
 (ΕΜΠ & UPMCΠαρίσι 6).
  • Εμπειρογνώμονας διεθνούς επιπέδου στις Νέες Τεχνολογίες Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων, με εκτεταμένη εμπειρία Διεύθυνσης Μεγάλων Εργων Ανάπτυξης, κυρίως σε Γαλλία & Ελλάδα.
  • π. Υπεύθυνος "Ηλεκτρομηχανικής Ελξης" στο Τμήμα Μηχανολόγων του Πολυτεχνείου της Compiègne (Γαλλία).
  • π. Καθηγητής Ηλεκτρολογίας και Υπεύθυνος του Τμήματος Ηλιακής Ενεργείας στο Πολυτεχνείο INSET της Ακτής του Ελεφαντοστού.




ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ 


Δήμαρχε
 
Στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές θα στηρίξουμε ανεπιφύλακτα την Παράταξή σας για τους παρακάτω ουσιαστικούς λόγους:
-Στην παρούσα αυτοδιοικητική πραγματικότητα στο Δήμο μας είστε ο μόνος υποψήφιος Δήμαρχος που διαθέτετε το ηθικό πλεονέκτημα και την ξεχωριστή αγωνιστικότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας.
 
 
-Με σοβαρότητα και ευθύνη δημιουργήσατε, χωρίς λαϊκισμούς και φλυαρίες , δομές αλληλεγγύης ,στηρίζοντας μέσα στη λαίλαπα της κρίσης, τις περισσότερο ευάλωτες ομάδες κατοίκων της πόλης μας.
-Προχωρήσατε σε πρωτοφανείς για την εποχή οικονομικές ελαφρύνσεις για τους δημότες ,ενώ μειώσατε το βαρύ χρέος του Δήμου.
 
Με εκτίμηση

ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ
 
 
Η Ευτυχία Μπακατσέλου: Διατέλεσε για πολλά χρόνια στην περίοδο της δημαρχίας Ευσταθιάδη και Σαραφίδη : -Υπέυθυνη για τη λειτουργία της Κινηματογραφικής Λέσχης και των χορευτικών και μουσικών σχημάτων του Δήμου Αργυρούπολης. Υπήρξε επίσης μέλος της Πολιτιστκής Επιτροπής. Για όλα αυτά εργάσθηκε ανιδιοτελώς.
 
Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ).
ΟΔημήτριος Μπακατσέλος : Διατέλεσε Διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης Αργυρούπολης
(ΔΕΑΔΑ ). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο.
 


                        ΜΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ






Στηρίζω  με όλη μου την καρδιά τον δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη και για τις επόμενες δημοτικές εκλογές γιατί έχει   και το απέδειξε και την καρδιά και το μυαλό αλλά και το κουράγιο και τη γνώση των κανόνων, να οδηγεί τους δίκαιους αγώνες ως εκεί που η πολιτεία είναι αναγκασμένη να πάρει θέση.

Τώρα ,σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που οι άνθρωποι νιώθουμε  εγκαταλελειμένοι  από  το κράτος και δυστυχείς απέναντι σ ένα μαύρο φασιστικό τοπίο που ανοίγεται μπροστά μας  ηγέτες σαν τον Χρήστο Κορτζίδη είναι απαραίτητοι για να παίρνουμε όλοι κουράγιο πως κανένας αγώνας δεν είναι μάταιος για να κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας δηλ  να κρατήσουμε τον τόπο μας δικό μας και να μην τον εκχωρήσουμε για ένα ξεροκόμματο σ αυτούς που ζητάνε από μας να τα δώσουμε  όλα  κι αυτοί δεν δίνουν.


Μάνια Παπαδημητρίου
                                                                                                                                                                           Ηθοποιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.