Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Ταυτοποιήθηκε η σορός του Παναγιώτη ΧαμηλοθώρηΔεν έχει τέλος η τραγωδία από τη μεγάλη φωτιά στην Αττική που είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι να βρουν τραγικό θάνατο στις φλόγες.
Το θαύμα δυστυχώς δεν έγινε ούτε για τον 29χρονο Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, η σορός του οποίου ταυτοποιήθηκε σήμερα.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η αδελφή του, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.
"Δυστυχώς σήμερα ταυτοποιήθηκε και το δικό μας το παιδί. Οι γονείς μας, η αδερφή μου Κατερίνα και εγώ ευχαριστούμε όλους τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, αγνώστους και τα ΜΜΕ για την συμπαράσταση που μας έδειξαν αυτές τις μέρες" έγραψε η Σοφία Αγγελική Χαμηλοθώρη και πρόσθεσε την έκκληση της οικογένειας:
"Θα αποχαιρετίσουμε τον Παναγιώτη μας αύριο, παρακαλούμε όμως να κατανοήσετε πως θέλουμε αυτές οι στιγμές να παραμείνουν αυστηρά ιδιωτικές, μόνο μεταξύ συγγενών και φίλων. 

Αντί στεφάνων θα θέλαμε να δοθούν δωρεές υπέρ του Λύρειου Ιδρύματος. Μακάρι να είμαστε η τελευταία οικογένεια που θρηνεί τον άνθρωπό της εξαιτίας της παντελούς έλλειψης συντονισμού, σχεδιασμού και κυρίως της έλλειψης κοινού νου των ανθρώπων που κατέχουν θέσεις ευθύνης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.