Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

Η κατάντια των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα -Καταρράκτες στο κλειστό προπονητήριο του Αγ. Κοσμά [βίντεο]Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες ημέρες από το ατύχημα που είχε στο καταδυτήριο του Αγ. Κοσμά ένας αθλητής και ένα ακόμη περιστατικό ήρθε να επιβεβαιώσει την τραγική πραγματικότητα. Την κατάντια των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα, που έχουν αφεθεί στην τύχη τους να ρημάζουν.

Πριν από μερικά 24ωρα ο Μιχάλης Φαφαλής κινδύνευσε να τραυματιστεί σοβαρά, όταν έσπασε ο βατήρας σε μία προσπάθεια του καταδύτη, ο οποίος έπαθε θλάση στη μέση ενώ προετοιμαζόταν για μία μεγάλη διοργάνωση. Το πρωί του Σαββάτου, ήταν η σειρά του κλειστού προπονητηρίου στίβου του Αγ. Κοσμά να αποδείξει το βαθμό εγκατάλειψης των εγκαταστάσεων.

Το «μπουρίνι» που έπληξε την Αττική δεν προκάλεσε απλά πλημμύρα στο προπονητήριο, αλλά ουσιαστικά δημιουργήθηκαν... καταρράκτες μέσα σε αυτό. Η οροφή της εγκατάστασης μπάζει από παντού, με τα νερά να προκαλούν φθορές, ενώ πλέον η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη για τους αθλητές που γυμνάζονται εκεί. 


Ανάμεσά τους η «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης του επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία κατέγραψε σε βίντεο τις άθλιες συνθήκες στις οποίες προετοιμάζεται για μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, μαζί με πολλούς συναθλητές της στην Εθνική ομάδα.πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.