Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

'Λύεται η συνεδρίασις'';

Διαβάζοντας την πιο κάτω είδηση, νόμισα για μια στιγμή ότι η λύση θα ερχόταν από εκεί που δεν την περίμενε κανείς. Κάτι ΤΟΣΟ απλό που δεν μου είχε περάσει ποτέ απ' το κεφάλι. ..όχι στενογράφοι.. όχι πρακτικά..  ΛΥΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ λοιπόν και κρίνεται ΑΚΥΡΗ!

Κι έκλεισα το κομπιούτερ (μιας και δεν ανοίγω τηλεόραση και δεν έχω αποκωδικοποιητή) πέφτοντας για ύπνο εχθές αργά με μια τόση δα ελπίδα...

Ανοίγω πάλι το πρωί και βλέπω ότι 153 κουστούμια χωρίς περιεχόμενο όχι μονάχα στο καβάλο αλλά και στο υπόλοιπο ύφασμα, υπέγραψαν την θανατική καταδίκη όλων των Ελλήνων που δεν έχουν αυτοκτονήσει ακόμα και το ξεπούλημα της Ελλάδας στα κοράκια με τις γραβάτες ..

Κι αναρωτιέμαι... όλα αυτά τα καλόπαιδα που δουλεύουν στην Βουλή, σε ΤΙ να διαφέρουν άραγε από τους 153 αφού κι αυτοί κοιτάνε την πάρτη τους και την βολή τους.


Μη τυχόν και ΘΙΧΤΟΥΝ τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ κεκτημένα!

Δεν ΒΛΕΠΟΥΝ τι γίνεται εδώ ΕΞΩ;;;
Δεν ΑΚΟΥΝ τις χιλιάδες φωνές ΔΙΠΛΑ τους;;
Δεν γνωρίζουν ανθρώπους που τους έχει χτυπήσει η κρίση;;
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ έχουν ή αντικρύσουν ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ;;;
Καταλαβαίνουν ότι η κοινωνία βρίσκεται σε φάση ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ;;;

Τελικά απ' ότι φαίνεται όχι!


Δεν τους ακουμπάει τίποτε παρά μόνο η μείωση του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ μισθού και κατάφεραν και την αποτρέψανε (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!)


Όχι γιατί τους μισώ και θέλω το κακό τους, αλλά γιατί ΙΣΩΣ αν μειωνότανε ΚΑΙ ο δικός τους μισθός ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝΕ την απόγνωση του γέρου που ψάχνει στα σκουπίδια να φάει, του μικρού μαθητή που λιποθυμάει στην τάξη, του καρκινοπαθή που δεν έχει φάρμακα, της πολυμελούς οικογένειας που δεν έχει ρεύμα και φαγητό και κάθε ανθρώπου που είδε μέσα σε ελάχιστο διάστημα να ανατρέπεται ΚΑΘΕ ΤΙ στην ζωή του!

 

Όμως η κοινωνία μόλις πιάσει πάτο γιατί ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ, θα ξανασυντεθει , δεν γνωρίζω όμως αν το ποτάμι της κάθαρσης συμπαρασύρει μαζί με κάθε είδους πολιτικό σκουπίδι και τους αθώους κι αδαείς αλλά καλοβούλους και προθυμότατους υποστηρικτές και συνεργάτες του σάπιου συστήματος που χρονια υπηρετούν!

 
Ελπίζω κι εύχομαι η κάθαρση να είναι ΟΛΙΚΗ!


http://www.ramnousia.com


Για την προσπάθεια μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.