Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Ο Σκανδαλίδης δεν ψηφίζει τα μέτρα!Αποφασισμένος να μη δώσει στήριξη στην κυβέρνηση κατά την κρίσιμη ψηφοφορία της Τετάρτης, απέχοντας από τη διαδικασία, είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και επί χρόνια υπουργός, Κώστας Σκανδαλίδης. Σύμφωνα με ......
πληροφορίες που διαρρέονται από το περιβάλλον του «πράσινου» πολιτικού, ο βουλευτής της Α΄Αθηνών δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει σε ό,τι αφορά το πολυνομοσχέδιο, παρά τις εσωτερικές πιέσεις που δέχεται ώστε να ευθυγραμμιστεί με την επίσημη θέση του Κινήματος, που αποτελεί και προσωπική επιλογή του προέδρου του, Ευάγγελου Βενιζέλου. 

 

Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Κώστας Σκανδαλίδης προτίθεται την Τετάρτη, ημέρα που θα δοθεί η κυβερνητική «μητέρα των μαχών», να προβεί σε δήλωση στην οποία θα τεκμηριώνεται ότι η υπερψήφιση των μέτρων αντίκειται στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας των τριών πολιτικών αρχηγών. 

 

Επιπλέον, ο πρώην υπουργός αναμένεται να στοιχειοθετεί ότι τα εν λόγω μέτρα βρίσκονται και σε αντίθεση με τα επτά κριτήρια που ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε θέσει ως προαπαιτούμενα για να αποσπαστεί η συναίνεση του ΠΑΣΟΚ στο πακέτο των μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.