Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Φεύγει και το μου εις την νι (Ανδρουλάκης)





Την ανεξαρτητοποίησή του δημοσιοποίησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης με παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM. 

Ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος υπερψήφισε την Τετάρτη το Πολυνομοσχέδιο, είχε εκφράσει την πρόθεσή του να διαφοροποιηθεί κατά την ψηφοφορία για τον Προϋπολογισμό. «Δεν κρύφτηκα, όπως οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, διαφωνώ με τον Προϋπολογισμό» ανέφερε ο Μίμης Ανδρουλάκης στην παρέμβασή του.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι το ΠΑΣΟΚ βιώνει κρίση και αποσυντίθεται και ότι ο ίδιος δεν αισθάνεται μέρος αυτής της κρίσης, επικρίνοντας κορυφαία στελέχη του Κινήματος, τα οποία, όπως είπε «ενώ έκαναν 30 χρόνια υπουργοί, κρύβονται πίσω από τους νέους βουλευτές».

Ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι είναι «ανάγκη να γίνει ανασύσταση της Κεντροαριστεράς» και τόνισε ότι με την κίνησή του αυτή απελευθερώνεται, για να έρθει πιο κοντά στη βάση του ΠΑΣΟΚ.
 
 
 
 http://www.parakato.gr/
 
 Για την προσπάθεια μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.