Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Έρχονται σκληρά ερωτικά reality με ανταλλαγές συντρόφων στην ελληνική τηλεόραση

Με δύο ερωτικά reality το κανάλι του ομίλου ΑΝΤ1, το Μακεδονία ΤV, το οποίο αλλάζει όνομα και γίνεται πιο νεανικό, φιλοδοξεί να κερδίσει σημαντικό μέρος της θεαματικότητας.Το πρώτο θα εκτυλίσσεται σε μία βίλα οργίων στην Μαγιόρκα.

Εκεί οι παίκτες-"νησιώτες" θα πρέπει κατά την παραμονή τους στη βίλα να....
"το κάνουν" με κάποιον ή κάποια συμπαίκτριά τους.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι "νησιώτες" έχουν το δικαίωμα να γίνουν ζεύγος με κάποιον άλλον παίκτη και να προσπαθήσουν να κρατήσουν το ταίρι τους γιατί αυτός που θα μείνει αζευγάρωτος αποχωρεί από το παιχνίδι.

Το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει το πιο συμβατό ζευγάρι και αυτό με τις λιγότερες ψήφους απειλείται με αποχώρηση.

Τα δικαιώματα του παιχνιδιού τα κατείχε ο AΝΤ1 εδώ και δύο χρόνια αλλά αποφάσισε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το υλοποιήσει.

Στο δεύτερο παιχνίδι του έρωτα, γαλλικής προέλευσης, με τον τίτλο "The Game of Love" αφορά τέσσερα ζευγάρια που βάζουν τον έρωτά τους σε δοκιμασία με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο του παιχνιδιού, ένα ποσό που αναμένεται να αγγίξει τα 50.000 ευρώ.

Τα ζευγάρια θα προσποιούνται ότι... δεν είναι δεσμευμένα και θα βρίσκονται σε κοινό χώρο με αδέσμευτους παίκτες ("του κουτρούλη"...) βάζοντας σε δοκιμασία την σχέση τους.

Βασικά θα είναι κάτι μεταξύ blind date και swinging, με ανταλλαγές συντρόφων!

Χαμούλης σε μια τηλεόραση που νομίζεις ότι έχεις δει τον... πάτο, αλλά ο πάτος σε διαψεύδει συνέχεια!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.