Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΤΖΙΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Τρία 24-ωρα πριν  την τελική φάση των δημοτικών εκλογών, σαν να συμβαίνει κάτι έκτακτο, με διακοπή της ροής και έκτακτες ανακοινώσεις «πληροφορούσαν» τους ψηφοφόρους για «ποινική δίωξη του Χρ. Κορτζίδη».


Ποινικές διώξεις υπήρξαν στο παρελθόν και για την παραλία, δεκάδες, μέχρι και για «παρακίνηση σε στάση». Οι περισσότερες δεν έφτασαν ποτέ στο ακροατήριο και καμία δεν οδήγησε σε καταδίκη του δημάρχου ή κάποιου μέλους της διοίκησης.


Ο σχεδιασμός προφανής. Να δημιουργηθεί η εντύπωση ενός «καταδικασμένου» ήδη δημάρχου που ότι κι αν κάνει δεν πρόκειται να εκλεγεί ή πάντως να διοικήσει. Άρα δεν αξίζει να πάμε να τον ψηφίσουμε. Ιδίως αν έχουμε και κάποια αντικειμενική, μικρή έστω δυσκολία, μετακίνησης.


Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης θα κριθεί στις κάλπες της Κυριακής. Και το αποτέλεσμα είναι κρίσιμο. Κρίνεται το αν θα υπάρχει μια ενδοτική και πρόθυμη στην υπηρεσία των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων δημοτική αρχή ή μια δημοτική αρχή που μπορεί να αντισταθεί και μάλιστα αποτελεσματικά στο ξεπούλημα.


Ο πολίτης έχει κάθε λόγο να προσπεράσει τις «ειδήσεις» που του σερβίρουν και να στηρίξει αποφασιστικά την επανεκλογή του Χρήστου Κορτζίδη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.