Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Έφυγε άδικα ένα αγγελούδι και τα τρωκτικά των ΜΜΕ στοχοποίησαν έναν δήμαρχο…


Ένα αγγελούδι έφυγε… ένα από τα εκατοντάδες λούνα παρκ που λειτουργούν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Και να, μπροστά στο δράμα, τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού, ΟΛΟΙ εντόπισαν τον «ένοχο»: ο Δήμος, ο Δήμαρχος.


Μπροστάρηδες τα ΜΜΕ κι οι καλοταϊσμένοι δημοσιογράφοι, όλων των καναλιών!


Οι δικαστές κι εισαγγελείς κινούνται άμεσα! 
Όπως ακριβώς όταν χάνουν τη ζωή τους οι συνάνθρωποί μας από τις μνημονιακές υποχρεώσεις που τσάκισαν την Υγεία, που προστατεύει (στα χαρτιά το Σύνταγμα), όταν αυτοκτονούν συμπολίτες μας, όταν κλείνουν σχολεία, όταν λιμοκτονεί ο λαός μας.

Κανείς δεν προβάλει τις ευθύνες του κράτους-αποικία! Από πότε για όλα τα θέματα της περιοχής του είναι αρμόδιος ο Δήμος; Έχουμε τέτοιες αποκεντρωμένες θεσμικές διαδικασίες και το μαθαίνουμε τώρα;

Αυτό το τραγικό γεγονός, ο άδικος θάνατος έδωσε την ευκαιρία να κτυπηθεί η όαση στην Αυτοδιοίκηση, ο Χρήστος Κορτζίδης.
Δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά, αλλά κανείς δεν έλαβε υπόψη του ότι σεβάστηκε όσο κανένας τον πόνο των γονιών και δεν έδωσε «τροφή» στα τρωκτικά πριν ταφεί το αγγελούδι. Κανένας διαπληκτισμός την ώρα του μεγάλου πόνου.

Κι ήρθε η ώρα ν’ αποτελέσει αυτό το τραγικό γεγονός αποπληρωμή των αγώνων του Κορτζίδη.

«Ξέχασαν» ότι είναι ο δήμαρχος που συγκρούστηκε με τη μαφία της παραλίας…
«Ξέχασαν» ότι είναι ο δήμαρχος που έδωσε τη θάλασσα στους πολίτες…
«Ξέχασαν» ότι είναι ο δήμαρχος, μαζί με γειτονικούς δήμους και δημάρχους, που προσπαθεί να σώσει το Ελληνικό από τα τρωκτικά της μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου…

«Ξέχασαν» ότι είναι ο δήμαρχος που στηρίζει το "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ», που είναι ίσως ο μοναδικός φορέας στην πατρίδα μας που προσφέρει με ρητή απαγόρευση αποδοχής δωρεών σε χρήματα!
«Ξέχασαν» κι όλα τα πολιτικά κόμματα, ειδικότερα της αριστεράς, να ορθώσουν λόγο αλήθειας για το πώς λειτουργεί η πολιτεία!

Ε… λοιπόν… κανείς δεν αναφέρεται στο μπάχαλο της δημόσιας διοίκησης, έργο των κυβερνώντων κι όλοι  ξεπληρώνουν «απλήρωτούς» λογαριασμούς με έναν άνθρωπο που σηματοδοτεί μια άλλη αντίληψη στην Αυτοδιοίκηση.

ΝΤΡΟΠΗ!


  "Σίβυλλα 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.