Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟΤέλος από την Παρασκευή η ισχύς της υπουργικής απόφασης που αφορούσε στην εκ περιπροπής κυκλοφορία ,μονά ζυγά, των αυτοκινήτων στην Αθήνα. Από την άλλη παραμένουν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα στον «πράσινο δακτύλιο» για φορτηγά άνω των 2,2 τόνων και λεωφορεία πρώτης άδειας κυκλοφορίας πριν το 1984.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας:Σήμερα Παρασκευή 12-7-2013 είναι η τελευταία ημέρα ισχύος του μέτρου της εκ περιτροπής κυκλοφορίας των οχημάτων (μονά-ζυγά) για την περίοδο 2012-2013, στην περιοχή του ΜΙΚΡΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ [Αλεξάνδρας - Ζαχάρωφ - Μεσογείων - Φειδιππίδου - Μιχαλακοπούλου - Σπύρου Μερκούρη - Βρυάξιδος - Υμηττού - Ηλία Ηλιού - Φραντζή - Λεωφόρος Συγγρού - Χαμοστέρνας - Πειραιώς - Ιερά Οδός - Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως - Πλατεία Καραϊσκάκη - Καρόλου - Μάρνη - 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) - Αλεξάνδρας].


Ωστόσο, τα περιοριστικά μέτρα που καθιερώθηκαν με το μέτρο του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ και αφορούν φορτηγά με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 2,2 τόνων και λεωφορεία, πρώτης άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα πριν την 1-1-1984, τα οποία κυκλοφορούν στη ζώνη του ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ [Παραλιακή Λεωφόρος - Αλίμου - Βουλιαγμένης - Ελευθερίου Βενιζέλου - Περιμετρική Υμηττού - Κατεχάκη - Μεσογείων - Αγίας Παρασκευής - Χαλανδρίου - Παπανικολή - (Κ. Παλαιολόγου) - Καποδιστρίου - Κύμης - Κασταμονής - Χαλανδρίου - Αναγεννήσεως - Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας - Αθηνών - Θηβών – Γρηγορίου Λαμπράκη έως Κερατσίνι], εξακολουθούν να ισχύουν.


Κατά συνέπεια όλα τα επιβατηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης και τα φορτηγά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος μέχρι 2,2 τόνους μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι την έκδοση σχετικής Υπουργικής Απόφασης, που θα ρυθμίζει τα περιοριστικά μέτρα για την περίοδο 2013-2014. 

Τα μέτρα αυτά θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα με καινούριο δελτίο τύπου.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.