Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

"Ποντάροντας στον κύριο Ζούκερ" στις 20 Ιουλίου


 Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού – Αργυρούπολης
Με μια κωμωδία συνεχίζονται αυτό το Σάββατο από την Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού – Αργυρούπολης οι Θερινές Προβολές του φετινού καλοκαιριού μέσα στο πάρκο 129 Π.Υ. - Δραγατσανίου και Πραξιτέλους (δίπλα στο praktiker, στο ύψος της 4ης στάσης Αργυρούπολης, Λεωφ. Βουλιαγμένης).Ποντάροντας στον κύριο Zucker (2004, 95´), (Alles auf Zucker) του Dani Levy, με τους Henry Hübchen, Hannelore Elsner, Udo Samel κ.ά.


Ανελέητο χιούμορ, σπιρτάδα, ειρωνεία - Μια αναπάντεχη κωμωδία.
Γερμανικό Κρατικό Βραβείο 2005: Καλύτερη Ταινία, Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερο Σενάριο, Καλύτερη Αντρική Ερμηνεία, Καλύτερη Μουσική
Βραβείο Ernst Lubitsch 2005: Καλύτερη Κωμωδία


Η υπόθεση της ταινίας:


Ο Dani Levy αφηγείται με ανελέητο χιούμορ, σπιρτάδα και ειρωνεία την ιστορία μιας εβραϊκής οικογένειας που χωρίστηκε από την ανέγερση του Βερολινέζικου Τείχους, παρέμεινε έκτοτε χωρισμένη και τσακωμένη και ξανασυναντιέται τώρα στο Βερολίνο του Σήμερα για την κηδεία της μάνας.


Συναρπαστικός στο ρόλο του τζογαδόρου κυρίου Zucker ο Ανατολικογερμανός ηθοποιός Henry Hübchen. Εξαιρετικές όμως είναι και όλες οι υπόλοιπες ερμηνείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.