Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Έξω ο Ριχάρδος και άλλοι 7


Ανακαλούνται και τα οκτώ εντάλματα προσωρινής κράτησης στην υπόθεση της φερόμενης λαθρεμπορίας χρυσού με διατάξεις της ανακρίτριας Διαφθοράς και εντός της ημέρας αναμένεται η αποφυλάκιση των κατηγορουμένων κατά δήλωση των δικηγόρων τους.

Η ανακρίτρια διαφθοράς οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή μετά από έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στο οποίο φέρεται να βεβαιώνεται ότι δεν οφείλονται δασμοί και φόροι.
Σημειώνεται πως αιτήματα αποφυλάκισης των κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός ενεχυροδανειστής «Ριχάρδος», κατέθεσαν οι δικηγόροι τους μετά το έγγραφο της ΑΑΔΕ που διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια, σύμφωνα με το οποίο δεν οφείλονται δασμοί και φόροι για εξαγωγή χρυσού στην Τουρκία, επικαλούμενο την τελωνειακή νομοθεσία.

Δικαστικές πηγες αναφέρουν ότι και αυτεπαγγέλτως η ανακρίτρια, αποτιμώντας τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της, μπορεί να προχωρήσει στην έκδοση διατάξεων που θα οδηγήσουν στην αποφυλάκιση των κατηγορούμενων.
Με πληροφορίες ΑΠΕ -ΜΠΕ και naftemporiki.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.