Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Στις φυλακές επιστρέφει ο Αριστείδης Φλώρος: Τι αναφέρει το βούλευμα


Στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προκειμένου να ακολουθηθούν οι νομικές διαδικασίες που προβλέπονται και σχετίζονται με την επιστροφή του στη φυλακή, οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Αριστείδης Φλώρος.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε την επιστροφή του 39χρονου επιχειρηματία στις φυλακές Χαλκίδας.
Συγκεκριμένα, οι εισαγγελικές αρχές εκτέλεσαν το διατακτικό του νέου βουλεύματος που ανέτρεπε το προηγούμενο για την αποφυλάκιση του επιχειρηματία και αποφάσισε την κράτηση του 39χρονου στις φυλακές της Χαλκίδας, απ' όπου είχε λάβει το αποφυλακιστήριο του στα μέσα Αυγούστου.
Ο 39χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στην εισαγγελία με αστυνομική συνοδεία που παρέπεμπε σε μεταγωγή... τρομοκράτη. Μοτοσικλετιστές και περιολικά συνόδευαν το συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας που μετέφερε τον Αρ. Φλώρο στα άδεια δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει το σκεπτικό του βουλεύματος που οδήγησε τον Αρ. Φλώρο πάλι πίσω στις φυλακές αλλά και το γεγονός πως την έρευνα κατά Φλώρου που ξεκίνησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας κ. Δ. Προκοπίου για τις συνθήκες αποφυλάκισης του επιχειρηματία αναλαμβάνει πλέον η εισαγγελία Διαφθοράς.
Στο βούλευμα του συμβουλίου Εφετών που οδήγησε τον Αρ. Φλώρο πίσω στην φυλακή γίνεται λόγος για «ισχυρές οι ενδείξεις πλαστότητας πιστοποιητικών αναπηρίας»
Οι δικαστές του δικαστικού συμβουλίου με το νέο βούλευμα που εξέδωσαν, υιοθέτησαν πλήρως την πρόταση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρου Σοφουλάκη, ο οποίος χαρακτήρισε το πιστοποιητικό βάσει του οποίου δομήθηκε το ποσοστό αναπηρίας του κατηγορουμένου «αόριστο, ασαφές και ουδόλως επιστημονικά πειστικό».
Μάλιστα υποβλήθηκε και δεύτερη πρόταση, συμπληρωματική, από τον κ.Σοφουλάκη, καθώς ήρθαν στη δημοσιότητα τα έγγραφα του Ευαγγελισμού τα οποία έχουν τεθεί υπό διερεύνηση μετά τις καταγγελίες της διοικήτριας του νοσοκομείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.