Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Reuters: Πάνω από το 40% των Ελλήνων καθυστερούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος

Για εκτεταμένη ενεργειακή κρίση στην Ελλάδα, κάνει λόγο το Reuters σε δημοσίευμα με τίτλο «Greece’s dark age: How austerity turned off the lights» καθώς, λόγω των πολιτικών λιτότητας, μεγαλώνει ο ρυθμός των νοικοκυριών που δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς του ρεύματος.

Συμφώνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο πάνω από το 40% των Ελλήνων καθυστερούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς για τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, ποσοστό που είναι το υψηλότερο στην Ευρώπη
Στο δημοσίευμα, σύμφωνα με το skai.gr, γίνεται λόγος για μεγάλη έξαρση των κλοπών ηλεκτρικού ρεύματος από τις οποίες η ΔΕΗ χάνει 500 με 600 εκατομμύρια ευρώ έσοδα το χρόνο.
Το πρακτορείο υπενθυμίζει ακόμα ότι οι προβλέψεις της επιχείρησης για επισφαλείς απαιτήσεις παραμένουν υψηλές. Οι συνολικές προβλέψεις διαμορφώθηκαν σε 453 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2016 έναντι 690,7 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2015.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.