Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ήδη συμβαίνει! Δικηγορικό γραφείο λειτουργεί ως εισπρακτική εταιρεία της ΔΕΗ

Μπορεί η ΔΕΗ να αρνείται ότι έχει αναθέσει σε εισπρακτικές εταιρείες την πληρωμή των οφειλών των πολιτών, ωστόσο, τα όσα καταγγέλλει ο δικηγόρος Κώστας Σταθακόπουλος την διαψεύδουν. 

Φαίνεται πως ήδη η ΔΕΗ έχει αναθέσει σε δικηγορικό γραφείο την "είσπραξη" των οφειλών.















Πρόκειται για ιδιοκτήτη βιοτεχνίας με χρέος 20.000 ευρώ που είχε ήδη μπει στο πρόγραμμα, ωστόσο, επειδή δεν πλήρωσε τη μία δόση καλείται να πληρώσει εκ νέου όλο το ποσό, χωρίς να μπορεί να μπει στο πρόγραμμα των 36 δόσεων. 

Ο δικηγόρος του καταγγέλλει στον ΑΝΤ1: "κατήγγειλαν από μόνοι τους την σύμβαση που είχαν κάνει μαζί του, την 12μηνη και άρχισαν να τον παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο. 

Και του έλεγαν: "ή θα μας ξοφλήσεις το ρεύμα ή θα στο κόψουμε". Πήγε στη ΔΕΗ και του είπαν ότι η μόνη αρμόδια υπηρεσία για την είσπραξη αυτού του ποσού είναι το δικηγορικό γραφείο". Ο δικηγόρος, μάλιστα, έκανε λόγο για εκβιασμό!

Από την άλλη, κύκλοι της ΔΕΗ σύμφωνα με την εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο Ε, ανέφεραν πως η ΔΕΗ έχει κάνει σύμβαση με τουλάχιστον 10 δικηγορικά γραφεία. 

Αυτά τα γραφεία είναι υπεύθυνα για να παίρνουν τηλέφωνα τους κακοπληρωτές και να τους ενημερώνουν για το πρόγραμμα των 36 δόσεων. Μάλιστα, τους καλούν στο δικηγορικό γραφείο για να υπογράψουν την συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. 

Ωστόσο, ερωτήματα προκαλεί το γιατί η ΔΕΗ απευθύνθηκε σε δικηγορικά γραφεία όταν έχει πολυπληθή νομική υπηρεσία. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.