Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ! video

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!!!
Η σύγκρουση της ελληνικής κοινωνίας με την δωσίλογη κυβέρνηση και τα funds και τις τράπεζες που αυτή εκπροσωπεί, είναι αναπόφευκτη, αφού με πρόφαση τα λεγόμενα "κόκκινα δάνεια" αποφάσισαν να επιτρέψουν την αρπαγή και της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων πολιτών ακόμη κι αν πρόκειται για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες!

Ένας πολίτης είχε οφειλή δανείου 300.000 ευρώ, ενώ είχε και χρέος 60.000 ευρώ προς τον ΟΑΕΕ. Εκλεισε την επιχείρησή του που ανθούσε μέχρι το 2010, λόγω οικονομικής καταστροφής, δύο χρόνια μετά το πρώτο Μνημόνιο. Ως επιχειρηματίας, δεν μπορούσε να ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη.

Εν τω μεταξύ αρρώστησε βαριά και η τράπεζα έβγαλε στον πλειστηριασμό το σπίτι του, ενώ είναι Άτομο με Ειδικές Ανάγκες σε ποσοστό 85%, λόγω εγκεφαλικών και καρδιακών επεισοδίων τόσο αυτός όσο και ο γιος του!

 Έτσι πολίτες και εκπρόσωποι από συλλογικότητες της Θεσσαλονίκης έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ μέσα στην δικαστική αίθουσα που δικαζόταν η υπόθεσή του, και τελικά κατάφεραν να κριθεί άγονος ο πλειστηριασμός της πρώτης του κατοικίας!

Μία διμοιρία των ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένη μπροστά από την έδρα αφού είχε προαναγγελθεί ότι ο άνθρωπος θα είχε υποστήριξη από τις συλλογικότητες της Θεσσαλονίκης.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.