Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

ΧΡΥΣΟΣ..Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Εντυπωσιακός για άλλη μια φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους της ενόργανης γυμναστικής.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης, στέφθηκε και Ολυμπιονίκης με 16,000 βαθμούς στον τελικό του οργάνου και με μια άσκηση που είχε συντελεστή δυσκολίας 6,80 και βαθμολογήθηκε με 9,200 στην εκτέλεση.

 Αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο για την ελληνική γυμναστική μετά από 12 χρόνια, τότε που στην Αθήνα το 2004 ο Δημοσθέσης Ταμπάκος είχε κατακτήσει κι αυτός το χρυσό στους κρίκους. 

 το ασημένιο κατέκτησε ο Βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Αρτούρ Ζανέτι με 15,766 (6,70) και το χάλκινο ο Ρώσος Ντένις Αμπλιάζιν με 15,700β. (6,80).



Οι πρώτες δηλώσεις του χρυσού Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια

«Ναι ρε φίλε, ναι ρε Ελλάδα» είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την κατάκτηση του χρυσού στο αγώνισμα των κρίκων.

«Πάμε Ελλάδα, γιατί έχουμε τη ψυχή να πάμε εκεί που μας αξίζει», πρόσθεσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Για εμένα το ότι ακουγόταν ο εθνικός ύμνος ήταν το σημαντικότερο. Θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο στον πατέρα μου, τον προπονητή μου και την Ελλάδα», τόνισε, εμφανώς συγκινημένος, ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

Σχολιάζοντας την τεράστια επιτυχία του ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε: 

«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για αυτό. Θέλει δουλειά, υπομονή και λίγη τύχη».












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.