Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Η περίοδος της αιθαλομίχλης πλησιάζει



Τέλος στο μαγικό καλοκαίρι που κράτησε έξι μήνες έρχεται τις επόμενες ημέρες, και οι κάτοικοι των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας –και κυρίως της Αθήνας- κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

 
Αιτία είναι η επερχόμενη αιθαλομίχλη των φτωχών, η οποία αναμένεται για μια ακόμη χρονιά να καλύψει τον ουρανό της χώρας και να μας τραβάνε φωτογραφίες οι αστροναύτες της ΝΑΣΑ για να δουν σε ολόκληρο τον κόσμο ότι εμείς είμαστε διατεθειμένοι να κάψουμε και τις πεθερές μας για να ζεσταθούμε 


Η πολιτεία είναι και φέτος εξαιρετικά θορυβημένη, γι’ αυτό και για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε πολύ νωρίς μια σειρά συσκέψεων ούτως ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για τη φετινή αιθαλομίχλη.

Οι αρμόδιοι φορείς κλήθηκαν από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Κλιματικής Αλλαγής και Αιθαλομίχλης για να καταθέσουν τις απόψεις τους για το επικείμενο νέφος που θα αιωρείται πάνω από τα κεφάλια μας, μετατρέποντας την ατμόσφαιρα σε ψησταριά στα Βλάχικα της Βάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πνευμονολόγοι πρότειναν να σταματήσουμε να αναπνέουμε για να μην μαυρίσουν τα πνευμόνια μας, οι δερματολόγοι να ντυνόμαστε με ειδικές στολές δυτών θαλάσσης για να μη γεμίσουμε καντήλες, οι ογκολόγοι να κάνουμε υπομονή γιατί από όλα τα σκατά που τρώμε έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πάθουμε καρκίνο,
 οι παιδίατροι να απαγορεύσουμε στα παιδιά να παίζουν έξω από το σπίτι, οι καρδιολόγοι να έχουμε πάνω μας πάντα ένα κουμπί πανικού έτοιμο να το πατήσουμε, οι οφθαλμίατροι να φοράμε γυαλιά κολυμβητή σαν αυτά που βάζαμε όταν μας πέταγαν χιλιάδες δακρυγόνα τα ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος,
 και τέλος ο παπάς επέμεινε στην άποψη ότι η καύση νεκρών το χειμώνα θα γεμίσει την ατμόσφαιρα με ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ο οποίοι θα πέφτουν στα κεφάλια μας όταν βρέχει για να μας στοιχειώσουν, γι’ αυτό και οφείλουμε να συνεχίσουμε να τους θάβουμε πολύ βαθιά μέσα στη γη.


Τέλος, οι πλούσιοι ετοιμάζονται να περάσουν το σύντομο ελληνικό χειμώνα σε ένα μέρος που δεν έχει φτωχούς για να τους χαλάνε την ατμόσφαιρα.
(Η κυβέρνηση έχει θορυβηθεί για λογαριασμό εκείνων οι οποίοι έχουν λεφτά αλλά δεν μπορούν να ζεσταθούν γιατί η πολικατοικία τους γέμισε άφραγκους. 

Γι’ αυτό και φρόντισε να νομοθετήσει την αλλαγή στους κανόνες για την εγκατάσταση ανεξάρτητης θέρμανσης με φυσικό αέριο και τη μείωση στο ποσοστό των κοινοχρήστων, ούτως ώστε οι άλλοι να καίνε νοβοπάν κι εκείνοι να νιώθουν ζεστασιά και θαλπωρή μέχρις ότου βγουν έξω και πάρουν μια βαθιά ανάσα καρκίνου)



πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.