Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Πεθαίνοντας γαι τον χυδαίο ΕΝΦΙΑ! Τώρα τρέμουν την έκρηξη της λαικής οργής


 
ΠΑΓΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 70ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. OΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ

Λαική καταγραυγή για τον ENΦΙΑ μετά τον θάνατο 70χρονου ο οποίος δεν είχε ιστορικό καρδιοπάθειας στην ουρά της τράπεζας.
Ο άντρας που λιποθύμησε περιμένωντας στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ κατέλυξε πριν από λίγο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. 

Ο 70χρονος που περίμενε στην ουρά σε υποκατάστημα τράπεζας, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο άντρας έπαθε ανακοπή καρδιάς. «Ήρθε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο. 
Αν και έγινε προσπάθεια ανάνηψης (επί 40 λεπτά) ο άνθρωπος κατέληξε», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου.
Σημειώνεται ότι ο 70χρονος δεν είχε ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων.

Ο χυδαίος ΕΝΦΙΑ είναι συνέχεια του χυδαίου χαρατσιού της ΔΕΗ που ήλθε για να λεηλατήσει την ακίνητη περισουσία των πολιτών για να συντηρηθεί το κομματικό παρακράτος της νοσηρής μεταπολίτευσης.
Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές ενώ στην κηδεία του αναμένεται έκρηξη της λαικής οργής...


Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Τούμπα-γράφει το Newpost- όταν έχασε τις αισθήσεις του ο 70χρονος συνταξιούχος.


Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της Εθνικής Τράπεζας, Δημήτρη Σπυρόπουλο, «δέκα λεπτά πριν λιποθυμήσει ο 70χρονος έκατσε σε έναν καναπέ, προφανώς αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία. Οι υπάλληλοι της τράπεζας έσπευσαν αμέσως προς τον άνθρωπο. Άμεσα ο χώρος εκκενώθηκε, προκειμένου να υπάρχει γύρω του ηρεμία και κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Όλο αυτό κράτησε περίπου 10 λεπτά, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και να τον παραλάβει. 

Μάθαμε ότι στο νοσοκομείο κατέληξε», λέει στο newpost ο κ. Σπυρόπουλος.
Οι υπεύθυνοι της Τράπεζας, μάλιστα, για να είναι σίγουροι για το πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό, ανέτρεξαν στο υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.


Όπως προσθέτει: «οι υπάλληλοι της τράπεζας έκαναν ό,τι προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, τον βοήθησαν όσο μπορούσαν, μέχρι να τον παραλάβουν οι νοσοκόμοι».
Ο 70χρονος βρισκόταν στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της οδού Λαμπράκη, στην Τούμπα, όταν έχασε τις αισθήσεις του, λίγο μετά τις 11.00 ενώ περίμενε τη σειρά του, μαζί με δεκάδες άλλους φορολογούμενους.

«Ήταν ήδη νεκρός»

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο ηλικιωμένος είχε υποστεί ανακοπή και οι διασώστες έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο διασωληνωμένο.

«Όταν φτάσαμε ήταν ήδη νεκρός», λέει στο newpost  η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη.


«Οι διασώστες έκαναν αμέσως προσπάθεια να τον επαναφέρουν με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Οι πρώτες προσπάθειες έγιναν μέσα στην τράπεζα, δεν γινόταν όμως να παραμείνουν περισσότερο στο χώρο. Μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν, μέχρι που τον παρέδωσαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. 

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι και οι γιατροί του νοσοκομείου έκαναν την ίδια διαδικασία, χωρίς όμως αποτέλεσμα».


 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.