Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Συνάντηση με τον ΟΑΣΑ, για την αναδιοργάνωση των γραμμών των λεωφορείων λόγω μετρό, ζητάει ο δήμος

Συνάντηση με τον  πρόεδρο  του ΟΑΣΑ , με θέμα το  σχεδιασμό των  λεωφορειακών γραμμών για την καλύτερη  λειτουργία των νέων σταθμών μετρό στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης,  ζητάει με  την επιστολή που ακολουθεί ο δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης:Προς:    Πρόεδρο ΟΑΣΑ  κ. Αλέξανδρο Δελούκα  


Θέμα: Σχεδιασμός  λεωφορειακών γραμμών για την καλύτερη  λειτουργία των νέων σταθμών μετρό στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης .

Σχετικό: Έγγραφο σας 8/4/2013 με θέμα «Αναδιοργάνωση δικτύου Αστικών Συγκοινωνιών Νοτίων Προαστίων, λόγω της επέκτασης της Γραμμής 2 του Μετρό προς το Ελληνικό».


Κύριε  Δελούκα,
Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού παρακαλούμε να έχουμε άμεσα μια συνάντηση μαζί σας προκειμένου να σας εκφράσουμε τις απόψεις μας για το εν λόγω θέμα. 

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι  περιμένουμε τον καθορισμό συνάντησης όλων των εμπλεκόμενων φορέων με πρόσκληση του  ΓΓ Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τα αιτήματα μας για την παραχώρηση χώρων στο πρώην αεροδρόμιο για τη λειτουργία σταθμού μετεπιβίβασης των λεωφορείων και χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων . Από την ενημέρωση που έχουμε  από το γραφείο του ΓΓ η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου.  

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Χρήστος Κορτζίδης


ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.