Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Οι γαλλικές εταιρείες φεύγουν ... και ο Αντωνάκης ακόμη πανηγυρίζει για τον Ολάντ

 Αποχαιρέτα ΚΑΙ την     Michelin που χάνεις... 


 

Πριν 3 μέρες ανακοινώθηκε το κλείσιμο του εργοστασίου στη Χαλκίδα της ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, συμφερόντων της γαλλικής LAFARGE 

"Θυμάστε όταν ήρθε ο Ολάντ στην Αθήνα;





Θυμάστε πώς καμάρωνε ο Αντωνάκης μας; Θυμάστε την προαναγγελία γαλλικών επενδύσεων, την δημιουργία θέσεων εργασίας κλπ;" Πριν 3 μέρες, λοιπόν, οι Γάλλοι έκλεισαν το εργοστάσιο και 236 οικογένειες έμειναν στον αέρα, χώρια οι επαγγελματίες της Χαλκίδας που άμεσα ή έμμεσα είχαν σχέση με το εργοστάσιο. 


Μάλλον ο Ολάντ τον κορόιδεψε τον Αντωνάκη μας, γιατί αφού πρώτα κανόνισε τα νερά και τις φρεγάτες, λέγοντας παχιές κουβέντες, όπως παλιά έδιναν στους ιθαγενείς καθρεφτάκια για να τους πάρουν το χρυσάφι, μετά από Ολάντ έγινε Ολαντρεού, που 'χε πει κάποτε κάποιος και κάποιοι έπεσαν να τον φάνε, που πρόσβαλε τον μεγάλο μας φίλο.


Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της LAFARGE και η Michelin, η κορυφαία γαλλική επιχείρηση στον χώρο των ελαστικών, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οριστικά από την Ελλάδα, μετά από 34 χρόνια παρουσίας στην αγορά, καθώς από την 1η Ιανουαρίου του 2014, μεταφέρει την έδρα του διοικητικού της κέντρου για την Κεντρική και Νότια Ευρώπη από την Αθήνα στο Βουκουρέστι... 


Τώρα, αν με ρωτήσετε πώς μετά από αυτά που συμβαίνουν, οι συγκυβερνητικοί συνεχίζουν να μιλάνε για επενδύσεις και ανάπτυξη, τι να σας πώ; Μπορεί να μας δουλεύουν, μπορεί να είναι άσχετοι, μπορεί να τους ψεκάζουν, μπορεί να πίνουν ληγμένα, διαλέξτε τι είναι πιθανότερο...


 www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.