Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

Η σύζυγος του Φυσσούν ξεσπάει

Το θέμα δεν είναι μόνο ο Πέτρος. Το θέμα είναι ο Έλληνας. 


Έφτιαξαν νόμους, για να πετούν ανθρώπους που χρωστούν ένα νοίκι στο δρόμο. 

Με αυτά τα λόγια, η σύζυγος του Πέτρου Φυσσούν, Νικολέττα, εκφράζει, μιλώντας στη «δημοκρατία», την πικρία του ζευγαριού για την περιπέτεια που ζουν, ύστερα από την έξωση από το σπίτι τους, αλλά και την οργή τους για τις επιλογές των πολιτικών και τις δραματικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στους Έλληνες πολίτες.


Λίγα λεπτά πριν από την επικοινωνία της κυρίας Φυσσούν, χθες, με τη «δημοκρατία», ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου εισήχθη εκτάκτως με δυσπνοιακό επεισόδιο αμέσως μετά την έξωση από το σπίτι τους στην Πέυκη, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.
«Ο Πέτρος και εγώ κάπως θα βρούμε τη λύση στο πρόβλημά μας. 


Τι θα γίνει όμως με αυτούς που δεν έχουν κάποιο "όνομα"; Θα πεθαίνουν στην ψάθα; Οδηγούν την κοινωνία σε μαγάλο αδιέξοδο.
Μόνο αυτοί που παρανόμως πλούτισαν επιβραβεύονται σήμερα και αυτοί είναι που θα επιβιώσουν. Ο κόσμος πρέπει να αφυπνιστεί», τονίζει η κυρία Φυσσούν.«Και στη δική μας περίπτωση, όμως, έπρεπε να βγούμε στις εφημερίδες, για να ζήσουμε; Χρειαζόταν να έρθει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, για να δοθεί ένα κρεβάτι σε κανονικό δωμάτιο για τον Πέτρο;


Δεν μας φτάνει όμως να βολευτούμε εμείς...», σημειώνει και, εμφανώς θυμωμένη, προσθέτει:


«Έχουμε πλέον απέναντί μας κυβερνήσεις τοκογλύφων. 


 Από 1.200 ευρώ να σου δίνουν 700 και ταυτόχρονα να σου ζητούν παραπάνω φόρους. Να μας εξηγήσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας: 


Μπορεί εκείνος να ζήσει με 700 ευρώ; Ζητούμε μια απάντηση!».

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.