Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ν.D.....!!!!!‏Και όμως είναι τόσο απλό αυτό που συμβαίνει με την E.N.D που θα μπορούσε να το καταλάβει ακόμα και ένα παιδί του δημοτικού σχολείου.

Τι συμβαίνει όμως πίσω από αυτή την κίνηση που προκαλεί τρόμο στο παγκόσμιο και κυρίως στο Ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα…!!


Είναι πολύ απλό, αφού η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, μπορεί και δανείζεται όπως και η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, με μηδενικό η ακόμα και αρνητικό επιτόκιο, έρχεται ένας επιχειρηματικός όμιλος και ανακοινώνει ότι μπορεί να δανείσει και αυτός με μηδενικό η ελάχιστο επιτόκιο της τάξης του 0,5%.


 Η Ευρωπαϊκή Ένωση και συγκεκριμένα η Ε.Κ.Τ. απαγορεύει στίς Χώρες Κράτη μέλη να δανείζονται από τρίτες χώρες εκτός Ευρωζώνης παρά μόνο από αυτή και μάλιστα με επιτόκια της τάξης του 4-6%
 

Έρχονται τώρα τα μέλη της Ε.N.D τα οποία παρουσιάζονται σαν Έλληνες πολίτες ως άμεσα θιγόμενοι, και καταθέτουν ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου για να αγοράσουν το χρέος.

Με αυτό τον τρόπο δεν μπορεί η Ε.Κ.Τ να αρνηθεί στην Ελλάδα τον δανεισμό γιατί στην ουσία είναι κατάθεση Ελλήνων για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας.

 

Στο ερώτημα αν έχουν τα λεφτά η όχι, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να διαπιστώσουμε ότι θα μπορούσε να τους τα δώσει οποιοιδήποτε εξωευρωπαίκός τραπεζικός όμιλος για να σπάσει το Ευρωπαϊκό μονοπώλιο της Ε.Κ.Τ και της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

 

Αν πράγματι όλα αυτά της E.N.D είναι αληθινά, τινάζονται στον αέρα τα Ελληνοευρωπαικά τραπεζικά παιγνίδια


και οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ της χώρας μας θα πάρουν ένα καλό μάθημα για πολλά χρόνια… http://www.ramnousia.com/


Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. 
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.