Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Προφυλακιστέος ο Γ. Σμπώκος, «άρχων των εξοπλισμών»

Παρέα στον έγκλειστο στον Κορυδαλλό πρώην πολιτικό του προϊστάμενο, Άκη Τσοχατζόπουλο, θα πάει να κάνει ο Γιάννηυς Σμπώκος, 

 

 

πρώην Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

 

 

Μετά από την πολύωρη απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και έλαβε την άγουσα… για να απολαύσει και αυτός τη φιλοξενία του ελληνικού δημοσίου. Κατέθεσε πάντως υπόμνημα 160 σελίδων με το οποίο επιχειρεί να απαντήσει στις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και υποστηρίζει ότι ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, όταν βρέθηκε σε οικονομική δυσκολία, απαιτούσε χρήματα από τον ίδιο θεωρώντας ότι νομοτελειακά… «λαδώθηκε» ως εκ της θέσεως και του αξιώματος που καταλάμβανε… 

Ανέφερε επίσης κατά την απολογία του ότι δεχόταν απειλές για την ζωή του και ότι είχε απειληθεί τηλεφωνικά και από την ίδια τη Βίκυ Σταμάτη, σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου. Με αυτές τις απειλές συσχετίζει και τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του.


http://www.defence-point.gr 


Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. 
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.