Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέφτει ο Ούγκο Τσάβες στη Βενεζουέλα;

Εκτεταμένες διαρροές στα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης φέρουν exit polls στη Βενεζουέλα να φέρνουν τον Ούγκο Τσάβες αρκετές μονάδες πίσω



Εκτεταμένες διαρροές στα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης φέρουν exit polls στη Βενεζουέλα να φέρνουν τον Ούγκο Τσάβες αρκετές μονάδες πίσω από τον αντίπαλό του Ενρίκε Καπρίλες Ραντόνσκι. Ωστόσο, δεδομένου του ότι οι δημοσκοπήσεις στη Βενεζουέλα είναι μια πονεμένη ιστορία, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων πριν εξαχθούν τα πρώτα συμπεράσματα. Το REUTERS μετέδωσε πριν λίγη ώρα, ότι όλα δείχνουν ότι οι δυο υποψήφιοι δεν απέχουν και πολύ και το εκλογικό αποτέλεσμα θα εξελιχθεί σε θρίλερ.
Εάν αυτό γίνει, τότε θα έχουμε μια εκ των υστέρων εξήγηση της περίφημης δήλωσης του ηγέτη της χώρας ότι δεν θα γίνει και τίποτε σπουδαίο εάν το αποτέλεσμα των εκλογών είναι αρνητικό. Επειδή έχουν ήδη σημειωθεί σημαντικά επεισόδια στην εκλογική διαδικασία, πιθανότατα ο Τσάβες, συμπεριφερόμενος με υπευθυνότητα, επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα για να μην κινδυνεύσει η χώρα από εμφύλιο.
Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. 
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕ LIKE!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.