Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 
Όπως δείχνουν τα πράγματα και οι αντιδράσεις της Ελληνικής κοινωνίας πολύ σύντομα η χώρα θα ζήσει μια τραγωδία. Μια τραγωδία που κανείς δεν γνωρίζει τις διαστάσεις που θα πάρει.
Το κράτος μπάζει , το κράτος γέμισε φέσια και όσο περνούν οι μέρες η μαύρη τρύπα διογκώνεται. Απλήρωτοι γιατροί, απλήρωτοι υπάλληλοι, απλήρωτα τα ΚΤΕΛ που μεταφέρουν τους μαθητές στα σχολεία και πόσοι άλλοι είναι απλήρωτοι;
Μέχρι που φτάνει το φέσι;
Οι αγράμματοι καραγκιόζηδες πήραν φόρα, έχουν χαζέψει. Οι εκτελεστές της Νέας τάξης πραγμάτων δεν έχουν μπέσα. Βάζουν φόρους σε ότι κινείται και σε ότι μένει ακίνητο χωρίς να λογαριάζουν πως θα πληρωθούν από μια τετραμελή οικογένεια με άνεργο πατέρα και μητέρα.
Ο χειμώνας κοντεύει και θα είναι ακόμη πιο βαρύς από πέρυσι με τη νέα τιμή του πετρελαίου.
Δε μπορώ να φανταστώ άνθρωποι συνταξιούχοι που εργάστηκαν σκληρά και πλήρωσαν με το παραπάνω για να έχουν αξιοπρέπεια στα γηρατειά να τρέμουν από το κρύο.
Δε μπορώ να φανταστώ τον μικρό Γιαννάκη και την μικρή Ελένη παιδιά του δημοτικού σχολείου και παιδιά δυο ανέργων γονέων την ώρα που είναι να διαβάσουν στο σπίτι να τρέμουν από το κρύο επειδή δεν έχουν θέρμανση στο σπίτι τους, και ν' αφήνουν τα γράμματα για να κρυφτούν κάτω από την κουβέρτα τους μπας και ζεσταθούν. Και την επομένη νηστικά και αδύναμα μα πάνω απ΄όλα αδιάβαστα σε μια παγωμένη αίθουσα η σκέψη τους να ταξιδεύει σε ένα γιατί.
Το ποτήρι ξεχείλισε και η ανωμαλία των πολιτικών σπρώχνει την κοινωνία σε μια κοινωνική εξέγερση που δε θ΄αργήσει να΄ρθει.
Η κοινωνία είναι έτοιμη να τιμωρήσει την ίδια την κοινωνία όταν πριν λίγο καιρό οι Έλληνες ψηφοφόροι πήγαν για άλλη μια φόρα στις κάλπες και ψήφισαν για πλάκα.
Καληνύχτα Ελλάδα!
 http://zeidoron.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.