Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΕΡΚΕΛ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ-ΓΙΟΝΤΛ!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όπως τον Απρίλιο του 1941 ο Τσολάκογλου υπέγραφε το πρωτόκολλο παράδοσης της Ελλάδος στην Γερμανία,
μία υπογραφή που έβαλε ενώπιον του στρατηγού Γιοντλ ,έτσι και σήμερα. Ο Σαμαράς αναμένει με κάθε επισημότητα την άφιξη της Γερμανίδας στρατηγού-καγκελαρίου Μέρκελ ώστε η τελευταία να επιθεωρήσει την ...αποικία της Ελλάδα!!!
«Φίλη χώρα είναι η Γερμανία», δήλωσε ο Σαμαράς, ακολουθώντας την ίδια γραμμή με τον Τσολάκογλου, ο οποίος ως φίλους υποδέχθηκε τους κατακτητές Γερμανούς, παραδίδοντας την Ελλάδα στην κατοχή τους. Ο Σαμαράς, υποτελής, δωσίλογος πολιτικός της σύγχρονης ιστορίας, αναμένει την Μέρκελ για να του υποδείξει ποια νέα σφαγή επιφυλάσσει για την Πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό.
Αυτό το πολιτικό κατασκεύασμα, ο Σαμαράς, του οποίου η προγιαγιά Πηνελόπη Δέλτα, αυτοκτονούσε μόλις οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Αθήνα, αντί να διδαχθεί από το αίμα των προγόνων του, διδάσκεται από τους δωσίλογους της χώρας οι οποίοι με τις πράξεις τους καταχωρήθηκαν στην μαύρη βίβλο της ελληνικής ιστορίας.
 
makeleio.gr
 http://indobserver.blogspot.gr/2012/10/blog-post_411.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.