Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

«Κόσμος ο μικρός ο μέγας»

Πραγματοποιήθηκαν   τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του καθηγητή Ευθύμιου Βαρλάμη «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (Κτίριο Α΄) παρουσία του μεγάλου Μουσουργού κου Μίκη Θεοδωράκη και  του Αρχιτέκτονα, Καθηγητή & Ζωγράφου κου Ευθύμιου Βαρλάμη .




Στη εκδήλωση την Ελληνική Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αναπλ.Υπουργός Οικονομικών κ.Χρ.Σταϊκούρας και τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων η Βουλευτής Φθιώτιδας κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, επίσης παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Φθιώτιδας κ.Κ.Κουτσογιανακόπουλος και κ.Βασ.Κυριακάκης, ο πρωην Βουλευτής Φλώρινας & Δημοσιογράφος κ.Γιώργος Λιάνης που προλόγισε και παρουσίασε την εκδήλωση, ο Αντιπερειάρχης κ.Νίκος Μπέτσιος, ο Διευθυντής του Μουσείου της Φραγκφούρτης Γουόκερ Φίσερ, εκπρόσωποι των Δικαστικών αρχών, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, Παραγωγικών, Οικονομικών, Επιστημονικών,  Πολιτιστικών φορέων και Συλλόγων κ.α


Η  έκθεση «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»  «Αυτός ο κόσμος ο μικρός ο μέγας»  , στη Λαμία είναι ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός.
Η Λαμία, καταφέρνει παρ` όλες τις δυσκολίες να πραγματοποιήσει μία έκθεση -σύμβολο της θέλησης των Ελλήνων.Είναι η καλύτερη απάντηση σε όλες αυτές τις τεχνοκρατικές αξιολογήσεις – περιφρονήσεις διότι η ανθρώπινη δύναμη και η παθητική αντίσταση βρίσκονται στο χώρο της δημιουργίας και της τέχνης.

  








http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.