Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Καταπέλτης το δικαστήριο για τον παππού που βίαζε τα εγγόνια του!

Καταπέλτης ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τον παππού που βίαζε τα εγγόνια του! 

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου καταδίκασε τον 67χρονο από το Αγρίνιο σε 25 χρόνια φυλάκιση, την ανώτερη προβλεπόμενη από τον νόμο ποινή που επισύρει το συγκεκριμένο αδίκημα.

Στις καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας στο δικαστήριο (συνολικά κατέθεσαν εννέα μάρτυρες κατηγορίας και δύο υπεράσπισης) ακούστηκαν λεπτομέρειες που σόκαραν το ακροατήριο, σχετικά με τη σωματική και ψυχική βία που ασκήθηκε στο 10χρονο αγόρι και στην 9χρονη αδερφούλα του, αλλά και στη μητέρα τους από τον δράστη. 

 Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως όλα αυτά είναι σκευωρία της κόρης του για να του πάρουν την περιουσία του, δίχως βέβαια να μπορέσει να εξηγήσει τον βιασμό των παιδιών, που έχει αποδειχτεί σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Η απίστευτη υπόθεση που είχε σοκάρει το πανελλήνιο αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο του 2011, ύστερα από καταγγελία που έκανε η μητέρα των άτυχων παιδιών και κόρη του κατηγορουμένου, που επίσης είχε βιαστεί από τον πατέρα της από το 1985 μέχρι το 1987, οπότε και παντρεύτηκε!

Παρ’ όλα αυτά, η γυναίκα έκανε το σφάλμα να εμπιστευτεί για ένα διάστημα στον 67χρονο, που ζούσε σε χωριό έξω από το Αγρίνιο τα δύο παιδιά της, όταν αναγκάστηκε να αναζητήσει δουλειά στην Αθήνα.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ο εφιάλτης για τα δύο αδέρφια, ο οποίος έληξε το καλοκαίρι του 2011, όταν έγινε η καταγγελία. Σύμφωνα με την καταγγελία, μία από τις φορές που πήγε να επισκεφτεί τα παιδιά της της παραπονέθηκαν ότι ο παππούς τα πείραζε πολλές φορές και τα πονούσε.

Στο μυαλό της γύρισαν οι εφιαλτικές στιγμές που η ίδια είχε ζήσει πριν από χρόνια στα χέρια του πατέρα της και χωρίς να χάσει λεπτό πήγε με τον σύζυγό της στην αστυνομία.

Ενα χρόνο μετά, τα δύο παιδιά εξακολουθούν να είναι τραυματισμένα ψυχικά και δέχονται την φροντίδα των ειδικών αλλά και τη στοργή των γονιών τους σε μια προσπάθεια να επουλώσουν τις πληγές τους.

 

 http://www.madata.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.