Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Κάνει αντίσταση ο Φωτόπουλος: Παντού κατάληψη…

Την δική του «κολυμπήθρα του Σιλωάμ» ψάχνουν απίθανοι συνδικαλιστές τύπου Φωτόπουλου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, όχι για να ξεπλυθούν από τα ανομήματά τους, αλλά για να αποτρέψουν τη μαύρη μοίρα που θα τους περίμενε εάν οι εργαζόμενοι συνειδητοποιούσαν το είδους «λουλούδια» είχαν ως πρότυπα και νόμιζαν ότι πάλευαν για τα δίκια τους (έτσι τα παρουσίαζαν οι θεσμοποιημένοι διαφθορείς των εργαζομένων, έφτασαν τα «κεκτημένα» εκεί που έφτασαν και πλέον έμειναν όλοι… με το πανό στο χέρι)


Οι πρωταγωνιστές της μεταπολιτευτικής ανωμαλίας στη χώρα από την πλευρά των εργαζομένων (πολιτικοί και εργοδότες είχαν τα δικά τους εύοσμα άνθη…) πλέον πλειοδοτούν σε «αντιστασιακό πνεύμα» προσπαθώντας να μείνουν επίκαιροι σε μια εποχή που τους έχει ξεπεράσει και να γοητεύσουν νέα αστέρια της πολιτικής, ευελπιστώντας να μη χάσουν το τρένο των προκατόχων τους που πλέον αναπαύονται στα βουλευτικά έδρανα, έχοντας αλλάξει τη ρητορική τους και προσγειωθεί στην πραγματικότητα… Όχι ότι δεν την ήξεραν, απλά είχαν μάθει να την παρακάμπτουν, υποχρεώνοντας τις κυβερνήσεις να δανείζονται… Λάθος κάνουμε;
Τι ζήτησε ο Άρης Βελουχιώτης… συγγνώμη, λάθος, ο Φωτόπουλος εννοούσαμε. 

Ζήτησε την… από Δευτέρα κατάληψη όλων των βασικών υπουργείων, των οργανισμών, των τραπεζών, των εφοριών, του αεροδρομίου και των λιμανιών. Η πρόταση της ΓΕΝΟΠ στη ΓΣΕΕ περιλαμβάνει επίσης και 48ωρες απεργίες, αλλά και καθημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Εύγε Φωτόπουλε λεβέντη που ρίχνεις νερό στον μύλο της Τρόικας που ζητάει εδώ και τώρα απολύσεις από το Δημόσιο. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας ότι τη «νύφη» δεν μπορεί να την πληρώνουν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα που έχουν ήδη θυσιάσει 1,2 εκατομμύρια συναδέλφους τους στον βωμό της κρίσης και οι υπόλοιποι τίποτε. 


 http://www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.