Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΣΟΚ: "Να καταργηθεί ο σταυρός απο την σημαία...!!" Δείτε τι ψηφίζατε...!! (βίντεο)


Ένας φίλος αριστερός από πάππου προς πάππου και πολύ φανατικός, μου έλεγε ε όχι και να καταργήσουν και το σταυρό από την σημαία , γιατί του λέω αφού εσύ δεν πιστεύεις ………

"ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ";  μου απαντά.. " αυτό είναι σύμβολο της πατρίδα μας κάτω από αυτό πολέμησαν για να ελευθερωθούμε ο Κολοκοτρώνης ο Καραϊσκάκης ο Μακρυγιάννης και τόσοι άλλοι".... (έμεινα κάγκελο όταν το άκουσα). 

Ακούστε το βίντεο για να καταλάβετε τι ψηφίζατε... 


http://attikanea.blogspot.gr



 Οι από το λαό θεωρούμενες στην μετέπειτα ομηρική θεολογία θεότητες είναι απλά και μόνο διαφορετικά ονόματα του Ενός Θεού, που φανερώνουν τις διάφορες ενέργειες και λειτουργίες αυτού σε διάφορες περιοχές της φύσης. 

Στην αντίληψη αυτή οφείλονται οι ακόλουθοι στίχοι της ορφικής θεολογίας: «Εις Ζεύς, εις Άϊδης, εις ΄Ηλιος, εις Διόνυσος, εις θεός εν πάντεσσι . τι σοι δίχα ταύτ αγορεύω;».
Ο Θαλής ορίζει τον Θεόν «νουν του κόσμου» και λέγει ότι είναι «πρεσβύτατον των όντων ο Θεός . αγέννητον γαρ», «μήτε αρχήν έχον μήτε τελευτήν».

Ο Φιλόλαος ονομάζει τον Θεόν «αρχή πάντων»


Ο Πλωτίνος δίδασκε ότι το ΈΝ, ο ΝΟΥΣ και η ΨΥΧΗ είναι τρεις υποστάσεις του ενός Θεού.



Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. 
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.